bu yaşadığım olay telepati mi ? yoksa durugörü mü ?
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
bu yaşadığım olay telepati mi ? yoksa durugörü mü ?
Merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum size yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. Öncelikle benim sevdiğim bir kız var aynı okuldayız sürekli aklıma giriyor rüyalarıma giriyor. aynı sınıftayız zaten sağ ön çaprazımda oturuyor. sürekli bakışıyoruz zaten hep göz göze geliyoruz. Bir gün derste esnemem tuttu ve başımı sıraya koyup gözlerimi kapattım(esneme esnasında) kızı göz ucuyla ve kafasını hocaya belli etmemek için hafif bana çevirdiğini gördüm(gözüm kapalı iken) sonra gözlerimi açıp hızlıca ona baktım ve onu gördüğüm gibi bana bakıyordu hafif bir gülücük attım oda bana attı :)) içimden şok oldum. Bu kızla ilgili 2. olayım ise otobüste okula gidiyordum ve levent durağına geldiğimizde onu bir saniyeliğine gördüm sonra ortadan kayboldu bu arada kız hergün farklı saç şekliyle gelir okula. Durakta at kuyruklu olarak gördüm ve okula geldikten sonra onu o şekilde gördüm ve yine gülüştük :)) yine şok oldum :D Evet arkadaşlar çok uzun oldu özür dilerim sizce bu yaşadığım olaylar telepatiyle alakalı mı ? durugörü mü ?
Teşekkürler.Saygılar...
Teşekkürler.Saygılar...
Re: bu yaşadığım olay telepati mi ? yoksa durugörü mü ?
Aşk ile alakalı :)
Bana kalırsa ne telepati ne durugörü ile hiçbiriyle alakası yok.
Ama diğer arkadaşlarında yorumlarına bakmamız lazım kesin sonuç söylememiz için :)
Bana kalırsa ne telepati ne durugörü ile hiçbiriyle alakası yok.
Ama diğer arkadaşlarında yorumlarına bakmamız lazım kesin sonuç söylememiz için :)
-
- Yeni Kullanıcı
Teşekkür ederim ederim. Diger arkadaşlarında cevap bekliyorum 30 kişi bakmış birtek siz cevap vermişsiniz :)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
: ) Aşkla ilgili.
Yoğun duygular yaşandığında bu duyguların yaşandığı iki kişi arasında veya tek taraflı özellikle Telepatik olaylar yaşanabilir öyle de olması gerekir yoksa insanlar iç ses dedikleri bu durum olmadan kimlerin kendisinden hoşlandıklarını, kime yakın kime uzak olduklarını tecrübe yaşamadan bilemezler.
Telepati'yi Durugörü de takip edebilir. Ancak bunlar ne oranda yaşanmıştır o konuda net birşeyler söylemek zor ancak bu gidi durumlarda daha sık yaşanır bu bir gerçektir. Kalp ne şekilde olursa olsun (Manevi Kalp - Kalp çakrası da deniliyor) canlandığında normalde farkedilmeyen veya yaşanmayan olaylar olabiliyor veya farkedilebiliyor.
Yoğun duygular yaşandığında bu duyguların yaşandığı iki kişi arasında veya tek taraflı özellikle Telepatik olaylar yaşanabilir öyle de olması gerekir yoksa insanlar iç ses dedikleri bu durum olmadan kimlerin kendisinden hoşlandıklarını, kime yakın kime uzak olduklarını tecrübe yaşamadan bilemezler.
Telepati'yi Durugörü de takip edebilir. Ancak bunlar ne oranda yaşanmıştır o konuda net birşeyler söylemek zor ancak bu gidi durumlarda daha sık yaşanır bu bir gerçektir. Kalp ne şekilde olursa olsun (Manevi Kalp - Kalp çakrası da deniliyor) canlandığında normalde farkedilmeyen veya yaşanmayan olaylar olabiliyor veya farkedilebiliyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
benim de sevdiyim kızla yaşadığım öyle sezilerim oldu ki,sanarsın telepatım
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim....
-
Bencede yaşadığın telepati olabilir banada oldu aynıları.
-