Telepati yaptım! :D
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telepati yaptım! :D
:) bunu bende yapabiliyorum ama ben ilk 1-5 sonra 1-10 1-20 1-50 1-100 'e kadar çıkartttım sayıları sıralamaya göre yarısından coğunuda bildim 1-2 tanesi 1-3 arasında bi rakam farkıyla yapamamıştım...
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-
- Yaşadığınız İl: 5 Amasya
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bende yapabiliyorum gibi bişey aslında o an garip bişi oluyo kafamda birden onun tuttuğu sayı beliriyo gözlerimin önünden felan geçiyo :D
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
ben zar atarak finalden 90 almıs bir üni mezunuyum. bilincli olarak yapmadım hiçbir tenekineziyi ta ki bu siteye kayıt olana kadar. simdilik sadece psi-wheel'i bilincli yapabiliyorum umarım daha fazlasına da erişiriz :)
-
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
kardesim tebrik ederim fakat bir sorum var, o kişinin aklına o sayıyı sen mi sokuyorsun (mesela 5i düsün gibi) yoksa onun aklındaki sayıyı mı söylüyorsunmeselesiz yazdı:Sağ olun. Teknik aslında yok gibi ama ben en çok onun beynini kendi beynim gibi düşüyorum. Yada en baştan anlatayım.
Bu forumdan bulduğum en iyi teknik. Zaten ilk denememde yaptım. Telepatiye pek inanmıyordum ama en kolay onu yaptım. :D Neyse tekniğin kullandığım yanlarını yazayım.
1-Onun beynini benim beynim miş gibi düşünüyorum. Gerçekten odaklanıyorum ve bu ara sayılarla yola çıktım. :D En kolay tekniklerden biride bu.
2-Ona emretmek yerine ''Ben'' eki ile düşünüyorum. Mesela bunu yap değilde bunu yapmalıyım,bunu yapacağım. Çünkü onun beynini kendi beynim miş gibi görüyorsun haa birde onun sen olduğuna kendini inandırma. Bu önemli bir nokta
Bununla neler yapılabilinir demeyin çünkü bir düşünsenize susadınız annenize susadım diyeceksin anneniz kalk kendin al diyecek ama siz beynine su götürmeliyi mi aşılarsınız ve olur. Ben bunu asla yapmam ama bir örnek. :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ikisi de olur.mesela biri manipüle etmek,diğeri telepati yoluyla zihnine hükmetmek.ve asıl olan bulmak.
1.Manipüle etmeyi her kes biliyordur,çakdırmadan elinle 5 parmağını gösterip, sonra 5 diyorsun falan.
2.onun aklında 5 tutmasını istiyorsun(zihninde o duymadan),kesin işe yarıyor.tabi teknikler farklı
3.aklındakinin bulunması,bu ayrı bir mevzu
1.Manipüle etmeyi her kes biliyordur,çakdırmadan elinle 5 parmağını gösterip, sonra 5 diyorsun falan.
2.onun aklında 5 tutmasını istiyorsun(zihninde o duymadan),kesin işe yarıyor.tabi teknikler farklı
3.aklındakinin bulunması,bu ayrı bir mevzu
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-