telekineziye nasıl basladınız
Forum kuralları
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
Kaynak belirtilmeden eklenen tüm yazılardan ekleyen sorumludur.
Alıntı Yapılmadan Eklenen Tüm Yazılar Silinecektir.
-
Re: telekineziye nasıl basladınız
arkadaşlar sadece meraktan soruyorum acaba telekineziyle birini kontrol etmek mümkün mü ?çünkü son zamanlarda bana garip şeyler olmaya başladı sanki ben ben değilim biri bişey yapıyo sanki telekineziyle ilgilenen bi arkadaşım var ve bu işte çok usta onun işi olabilir diye düşünüyorum sizce mümkün mü?
-
ben iblisleri incelerken telekinezi ve psikokinezi kelimelerini gördüm onlara merak saldım , psi-whell çeviremememe rağmen pyrokinezide ilerledim
şimdi ise basit bi psi-whell i çevirmeye çalışıyorum :D
şimdi ise basit bi psi-whell i çevirmeye çalışıyorum :D
-
astral yapabilen arkadaşımın canlıları öldürmeye başladığını görünce onu durdurmak için başladım...
amacım metafiziksel gücü büyük ve büyümüş insanlara odaklanıp tüm enerjilerini sonsuza kadar içime çekip intihar etmek :)
her-şey-dünya-için !
amacım metafiziksel gücü büyük ve büyümüş insanlara odaklanıp tüm enerjilerini sonsuza kadar içime çekip intihar etmek :)
her-şey-dünya-için !
-
astral ile canli öldürmek?
:D :D :D :D
:D :D :D :D
-
hacı şöyle...adam astral yolculuğa çıkabilme aşamasına gelmiş geçmiş...
şimdi de canlıları öldürme ile ilgileniyor ve yapıyor şu an....balık öldürüyor hep
şimdi de canlıları öldürme ile ilgileniyor ve yapıyor şu an....balık öldürüyor hep
-
ve sende dünyayi o adamdan kurtarıcan öylemi? :lol:
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ben harry potter ile başladım birde sor şu arkadaşına nasıl öldürüyormuş cidden ben de astralciyim ve ben böyle bir şey olduğuna inanmıyorum olsaydı ilgilenirdim birde sen nasıl gördünki öldürebilseydik kesinlikle maddelere de etki ederdik bence yalan
- Sai
- Yönetici
Sen ne dersin ddemmahum
-
@taha
evet :) sırf senaryo olsun diye böyle şeylere başladık :) dur bi vazgeçirdim onu sanki...aşk adama neler yaptırır..
@zaza
öldürmeye odaklandığı canlıları önce iyice bir analiz ediyor, kalbinin nerede olduğuna özellikle..
karınca, tavuk en çok balık öldürüyor..kalplerinin yavaş veya hızlı atmasını sağlayabliyor yani.
bence sen biraz araştır mutlaka bulacaksın, en yakın arkadaşım sonuçta akvaryumda tesadüfen balıklar ters dönecek de o da beni kandıracak da..
ya dostum astral yapan bir adamsın, olabilecek ve inanılası en son aşamaya gelmişsin, kalbi yavaşlatamaycağına nasıl inanmıyorsun anlamadım :)
evet :) sırf senaryo olsun diye böyle şeylere başladık :) dur bi vazgeçirdim onu sanki...aşk adama neler yaptırır..
@zaza
öldürmeye odaklandığı canlıları önce iyice bir analiz ediyor, kalbinin nerede olduğuna özellikle..
karınca, tavuk en çok balık öldürüyor..kalplerinin yavaş veya hızlı atmasını sağlayabliyor yani.
bence sen biraz araştır mutlaka bulacaksın, en yakın arkadaşım sonuçta akvaryumda tesadüfen balıklar ters dönecek de o da beni kandıracak da..
ya dostum astral yapan bir adamsın, olabilecek ve inanılası en son aşamaya gelmişsin, kalbi yavaşlatamaycağına nasıl inanmıyorsun anlamadım :)
- Sai
- Yönetici
Şu yüzden astral de iken maddelere etki yok ya o yüzden neyse yarın akşam bir karıncanın üstünde denerim
-