odaklanmada bir şey düşünmezsin ama odaklandığın bir şey vardır sonuçta, beynin boş değildir. imajinasyona da telekinezide gerek yoktur. yalnızca istediğiniz şeyi bilmeniz yeterlidir. diğer kineziler dediğimiz şey de telekinezidir.inflames yazdı:teknik aynı değil bak şimdi telekinezide kullanılan 2 şey vardır odaklanma ve imajine odaklanma hiçbirşey düşünmemektir. imajine ise sadece 1 şeyi düşünmektir. bazı kinezilerde immajine daha fazla gerekirken telekinezide odaklanma ön plandadır
Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Tek birşeyi imajine etmekte odaklanmayı gerekir. Temel olay düşünce gücünün güçlü odaklanmasıdır. Hiçbirşey düşünmeyerek cisme odaklandığındada aslında görsel olarak imejine etmesende döndürmeye niyet ederek bakıyorsun. Yine burdada düşünce gücünün güçlü odaklanması ile gerçekleşiyor. Düşünce gücünün odaklanmasından kastım gerçekleşmesi üzere tekbir düşünceye güç verip gerçekleşmesini sağlamaktır. Düşüncede ne kadar güçlü olursa o kadar tesirli yayılır. Yakma eylemi biraz farklı görünebilir ama senin bahsettiğin odaklanmaylada gayet yapılabilir. Hepsinin temel birer mantığı var kolay yada zor.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bir dakika telekinezide imajinasyona gerek yok mu benim odaklanmam çok kötüdür habire aklıma şarkılar gelir ama imajinem iyidir çünkü yaklaşık 5 yıldır istemsiz olarak imajinemi geliştirdim ve bu imajine kaşık bükemmde çok işe yaradı imajine gereksiz değil asla ve asla gereksiz değil imajine bi nevi beynini kandırmaya çalışmaktır. bir de odakalnmada hiçbir şey düşünememye çalışırsın ve odaklanmada o maddenin sertliği yumuşaklığı kokusu gibi şeyler öenmli değildir odakalnmada bu şeyler en önemli etkenlerdir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben bir yildir anlatamadim,birakin. :)))
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
tamam siz öyle devam edin ben de kendim bildiğim gibi zaten çok bir şey farketmiyor ben yoldan geçen birine erkek diyorum siz adam diyorsunuz aynı şey o yüzden çok uğraşmaya değmez ben hem elektrokinezi hem de telekinezi yaptığımdan bana çok bi şey farketmiyor
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Aynen bende inflames gibi düşünüyorum. Teknik farkından dolayı telekinezi dallara ayrılıyor. Eğer ayrılmasaydı karışıklık olurdu. Ateş telekinezisi tekniği, ışık telekinezi tekniği denmesi tuhaf olurdu. Ama şu konuda haklısınız ki bazıları gerçekten saçma.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
Telekinezi dallara ayrılmaz çünkü teknik farklı değildir. Ama sen telekineziyle ateş oynatınca buna pyrokinezi diyebilirsin sıkıntı yok.
- EmRe67
-
EmRe67 yazdı:Bence vardır
tamam beyler emre olduğunu düşünüyor konu kapanmıştır
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Teknik farkı yok mu!!!? Haaaa demek öyle telekinezide gücümüzü yoğun bir şekilde cisme yöneltmeye çalışmakla telepatide mesaj içeren daha az yoğun bir gücü canlıya(maddeye kesinlikle benzemez:) ) yöneltmeye çalışmanın aynı teknikle olabileceğini mi söylüyorsun? Vaaay adam kendini aşmış (!) Bizede öğret o tekniği de uğraşmayalım binbir türlü teknikle. Sana şimdi biyokinezi, hidrokinezi, fotokinezi, nekrokinezi falan da vız geliyodur :) Bence iyice düşün sonra konuş.
Not:Biraz atarlanmış olabilirim :D
Not:Biraz atarlanmış olabilirim :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-