Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur

Moderatör: Sai

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Kinezi Dalı Diye Bir Şey Yoktur

Okunmamış mesaj gönderen geller »

inflames yazdı:
merciless yazdı:
Alihan yazdı:Teknik farkı yok mu!!!? Haaaa demek öyle telekinezide gücümüzü yoğun bir şekilde cisme yöneltmeye çalışmakla telepatide mesaj içeren daha az yoğun bir gücü canlıya(maddeye kesinlikle benzemez:) ) yöneltmeye çalışmanın aynı teknikle olabileceğini mi söylüyorsun? Vaaay adam kendini aşmış (!) Bizede öğret o tekniği de uğraşmayalım binbir türlü teknikle. Sana şimdi biyokinezi, hidrokinezi, fotokinezi, nekrokinezi falan da vız geliyodur :) Bence iyice düşün sonra konuş.

Not:Biraz atarlanmış olabilirim :D
arkadaşım sen zaten telekineziyle telepatiyi aynı kefeye koyuyorsan ciddi bilgi eksikliğin var demektir.
telekinezi, telepati, durugörü, chi enerjisi... bu saydıklarım parapsikolojinin farklı dallarıdır ve hepsinin farklı teknikleri vardır. şimdi gelelim telekineziye. telekinezi tekniği basittir. oynatmak istediğin cisme konsantre olup beklersin. ve neyi istediğini bilirsin. bu kadar basit. telekinezi parapsikolojinin bir dalıdır ve kendi içinde dallara ayrılmaz. senin bu saydıkların pyrokinezi, hydrokinezi, aerokinezi... bunlar kendi parapsikoloji sitesine bilgisiz ve meraklı insanları çekmek için kurnaz site adminleri tarafından zekice uydurulmuş şeylerdir. teknik farkı falan da yoktur. temelde hepsi aynı teknikle yapılır ancak kimileri o tekniği farklı yollarla yapmaya çalışır. mesela psi wheeli iki el yerine tek elle çevirmeye çalışan bir insan gibi. ateş oynatırken de aynı şey geçerlidir. zeki site adminleri pyrokinezi ye farklı bir teknik bulmaları gerektiklerini biliyorlardı bu yüzden yok ateşle bütünleş yok sıcaklığını hisset tarzı uydurma laflarla üyelerini kandırdılar. nekrokinezi aynı şekilde telekineziyle bir böceğe örneğin baskı uygularsan öldürebilirsin. ama yok efendim chronokinezi, fotokinezi, umbrakinezi bunlar tamamen uydurmadır. ben de o zaman buz a etki etmeye icekinezi derim mesela. ya da kahveye etki etmeye coffee kinezi derim. biyokinezi ise telekinezi değildir o kendi vücut enerjinizle vücudunuzda bazı şeyleri değiştirmektir. ki ben buna da inanmıyorum yani vücut özelliklerini değiştirmek için dna larınızı değiştirmeniz gerekir ki bunu yapmak kolay değildir. dna larınızla oynarken o bölgeyi mutasyona sokup tümör ortaya çıkarmak da kaçınılmazdır. yani korkmayın boşuna isteseniz de dnalarınızla oynayamazsınız zaten. ha ama ağrıyan bir bölgeyi iyileştirmek reiki ye girer ve bu mümkündür. bu arada ateş oynatmaya pyrokinezi diyebilirsiniz ama telekineziden farklı bir şey olduğunu iddia edemezsiniz. ergun candan ın ruhsal güçleri geliştirme teknikleri isimli kitabında bile "ateş ile telekinezi" diye geçerken siz hala "pyrokinezi farklı bir şey yeaa" diye konuşuyosanız o sizin cahilliğinizdendir.
iyice düşün diyen adam bana fotokineziyi savunuyor :) evladım sen yabancı forumların kandırmacası altındasın ama kandırıldığını kabul etmek istemniyosun itiraf et. telekinezi maddeye etki etmektir. ışığın bir kütlesinin olduğu (yani maddesel olduğunu) daha karadeliğin çekim alanına girdiği zaman fark edebildi bilim insanları. sen elinde karadelikler filan oluşturabiliyosan özürlerimi kabul et cidden. bunun adına da blackholekinezi diyebilirsin mesela :))

1.si biyokineziye inanmıyorum diyerek hata yaptın çünkü kanıtlanmış bir kinezidir. ve başta da dediğim gibi tekrara ösyliiyorum bi anlamadınız ne demek istediğimi size katılıyorum telekinezinini alt dalları yok fakat telekineziyi farklı yuollarla yaparken isim karışıklığını düzeltmek için konmuş olabilir ve ateşle bütünleşince dha aetkili oluyor pyrokinezi uydurma laflar değil bunlar.
. niye yalan söylesinler ki zaten telekinezi yapmak istemeyen 3 günde bırakıyor. yapmak isteyenler ateşle bütünleşmek olsa da olmasa da yapardı yani kandırma olayın çok saçma. bir de kendin de söyledin bazıları telekineziyi başka tekniklerle yapar bu tekniklere isim vermişler işte anla artık. evet hepsi telekinezi maa tekniklerin isimleri kinezi bu son cümlemi anla artık
biyokinezi lafi nerde????
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

geller

inflames,zaten sen "kinezi"diyerek hata yapiyorsun.kinezi yoktur,temelde hepsi maddeye(aslinda madde zaten sadece projeksiyondur..) hukmetmektir!
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ama temelde bak şimdi pyrokinezi yapan biri ben ateş telekinezisi yapıyorum dese ssaçma olmaz mıydı?? bir isism koyma amacıyla kinezi isimleri konulmuş ve biyokinezi yi merciles yazdı.

ve haklısın hepsi maddeye hükmetmek ama teknikler farklı ve bu teknik farklılığını belirtmek için isimler konulmuş pyrokinezi hidrokinezi gibi
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
geller

su ve ya ates gercekte varmi ki,bunlarin kontrolu farkli olsun??hepsi projeksiyon degil mi???o zaman,kontrol icin teknik birdir
\

Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
inflames

hayır değil ya anlatamadım size off şimdi ben telekinezi yaparkenki kullandığuıım imajineyi elektrokinezi yaparkenki kullandığım iamjineden ayırırım çünkü birisinde imajine daha fazla gerekli 2sinde de aynı derece imajine denedim sonuç alamdım hepsinde farklı olmalı herneyse bir kişi ne düşündüyse hep onu savunur bu düşüncesi değişmez ben de ne desem sizi ikna edemem
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Tamam telepati farklı bir parapsikoloji dalı doğru unutmuşum. Ama teknik farklı kabul et yaaa of ne inatçı milletiz :) hiç uğraşmam yazı yazmakla inflames in yazdıģın aynısı işte :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Kullanıcı avatarı
serons25
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

aslında haklısın kinezi olayı enerji ile maddeyi yönetmektir yani elektrik ateş falan onlar da enerji olduğundan sadece telekinezi diyebiliriz ama bir arkadaş demiş o da haklı farklılığını belirtmiş ateş telekinezisi falan demeye gerek yok :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
merciless
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen merciless »

inflames yazdı:
merciless yazdı:
Alihan yazdı:Teknik farkı yok mu!!!? Haaaa demek öyle telekinezide gücümüzü yoğun bir şekilde cisme yöneltmeye çalışmakla telepatide mesaj içeren daha az yoğun bir gücü canlıya(maddeye kesinlikle benzemez:) ) yöneltmeye çalışmanın aynı teknikle olabileceğini mi söylüyorsun? Vaaay adam kendini aşmış (!) Bizede öğret o tekniği de uğraşmayalım binbir türlü teknikle. Sana şimdi biyokinezi, hidrokinezi, fotokinezi, nekrokinezi falan da vız geliyodur :) Bence iyice düşün sonra konuş.

Not:Biraz atarlanmış olabilirim :D
arkadaşım sen zaten telekineziyle telepatiyi aynı kefeye koyuyorsan ciddi bilgi eksikliğin var demektir.
telekinezi, telepati, durugörü, chi enerjisi... bu saydıklarım parapsikolojinin farklı dallarıdır ve hepsinin farklı teknikleri vardır. şimdi gelelim telekineziye. telekinezi tekniği basittir. oynatmak istediğin cisme konsantre olup beklersin. ve neyi istediğini bilirsin. bu kadar basit. telekinezi parapsikolojinin bir dalıdır ve kendi içinde dallara ayrılmaz. senin bu saydıkların pyrokinezi, hydrokinezi, aerokinezi... bunlar kendi parapsikoloji sitesine bilgisiz ve meraklı insanları çekmek için kurnaz site adminleri tarafından zekice uydurulmuş şeylerdir. teknik farkı falan da yoktur. temelde hepsi aynı teknikle yapılır ancak kimileri o tekniği farklı yollarla yapmaya çalışır. mesela psi wheeli iki el yerine tek elle çevirmeye çalışan bir insan gibi. ateş oynatırken de aynı şey geçerlidir. zeki site adminleri pyrokinezi ye farklı bir teknik bulmaları gerektiklerini biliyorlardı bu yüzden yok ateşle bütünleş yok sıcaklığını hisset tarzı uydurma laflarla üyelerini kandırdılar. nekrokinezi aynı şekilde telekineziyle bir böceğe örneğin baskı uygularsan öldürebilirsin. ama yok efendim chronokinezi, fotokinezi, umbrakinezi bunlar tamamen uydurmadır. ben de o zaman buz a etki etmeye icekinezi derim mesela. ya da kahveye etki etmeye coffee kinezi derim. biyokinezi ise telekinezi değildir o kendi vücut enerjinizle vücudunuzda bazı şeyleri değiştirmektir. ki ben buna da inanmıyorum yani vücut özelliklerini değiştirmek için dna larınızı değiştirmeniz gerekir ki bunu yapmak kolay değildir. dna larınızla oynarken o bölgeyi mutasyona sokup tümör ortaya çıkarmak da kaçınılmazdır. yani korkmayın boşuna isteseniz de dnalarınızla oynayamazsınız zaten. ha ama ağrıyan bir bölgeyi iyileştirmek reiki ye girer ve bu mümkündür. bu arada ateş oynatmaya pyrokinezi diyebilirsiniz ama telekineziden farklı bir şey olduğunu iddia edemezsiniz. ergun candan ın ruhsal güçleri geliştirme teknikleri isimli kitabında bile "ateş ile telekinezi" diye geçerken siz hala "pyrokinezi farklı bir şey yeaa" diye konuşuyosanız o sizin cahilliğinizdendir.
iyice düşün diyen adam bana fotokineziyi savunuyor :) evladım sen yabancı forumların kandırmacası altındasın ama kandırıldığını kabul etmek istemniyosun itiraf et. telekinezi maddeye etki etmektir. ışığın bir kütlesinin olduğu (yani maddesel olduğunu) daha karadeliğin çekim alanına girdiği zaman fark edebildi bilim insanları. sen elinde karadelikler filan oluşturabiliyosan özürlerimi kabul et cidden. bunun adına da blackholekinezi diyebilirsin mesela :))

1.si biyokineziye inanmıyorum diyerek hata yaptın çünkü kanıtlanmış bir kinezidir. ve başta da dediğim gibi tekrara ösyliiyorum bi anlamadınız ne demek istediğimi size katılıyorum telekinezinini alt dalları yok fakat telekineziyi farklı yuollarla yaparken isim karışıklığını düzeltmek için konmuş olabilir ve ateşle bütünleşince dha aetkili oluyor pyrokinezi uydurma laflar değil bunlar.
. niye yalan söylesinler ki zaten telekinezi yapmak istemeyen 3 günde bırakıyor. yapmak isteyenler ateşle bütünleşmek olsa da olmasa da yapardı yani kandırma olayın çok saçma. bir de kendin de söyledin bazıları telekineziyi başka tekniklerle yapar bu tekniklere isim vermişler işte anla artık. evet hepsi telekinezi maa tekniklerin isimleri kinezi bu son cümlemi anla artık
biyokinezi nerede kanıtlanmış merak ettim. ayrca buna telekinezi demek yanlış olur. parapsikoloji denmesi daha uygundur. telekinezi konusunda aynı şeyi söylememize sevindim :)
merciless
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen merciless »

MrCapTaiN yazdı:
merciless yazdı:
MrCapTaiN yazdı:İlk öncelikle Telekinezi nedir onu araştırmanızı tavsiye ederim, telekinezi uzaktan hareket ettirmek demektir.Düşünce gücüyle yapılıyor bu doğru tamam.
Aslında hepsi telekinezi alanında toplanıyor buda doğru, ama 2 nedenden dolayı telekinezi dallara ayrılmıştır.Bu nedenlerden biri tekniklerin farklı olması diğeride inflames'in dediği gibi karışıklık olmasın diyedir.Mesela telekinezide herkezin tekniği farklıdır. Herkez aynı tekniği yapamaz, herkezin kendine özgü bir tekniği vardır.Kimisi düşünce gücüyle cismin atomlarını kontrol ederek yapar.Kimisi imajine yapar, kimisi de sadece odaklanır.
Biokinezi tamamen farklıdır çünki burda bedenimizi hareket ettirmiyoruz düşünce gücüyle bedenimizin üzerinde değişiklik yapıyoruz.
Pyrokinezi'de farklıdır çünki ateşi hareket ettiremezsin sadece oynatabilirsin ve alevi yükseltip azaltabilirsin.
Hidrokinezi'de biraz hareket var evet bazı dallar telekineziyle uyuşuyor.Neden dallara ayırmışlar ?
Çünki telekinezi katı maddelere etki edilebilen bir daldır.Bunun dışındaki dallar saçma olabilir mesela laktokinezi, aerokinezi, gyrokinezi gibi v.s
Bunların haricindeki dallar gayet normal dallardır umarım anlatabilmişimdir :)
telekinezi maddeye etki etmektir. katı, sıvı, gaz...
Katı olduğunda telekinezi
Sıvı olduğunda hidrokinezi
Gaz olduğunda pyrokinezi oluyor çünki ateş bir gaz karışımıdır :)

telekinezi maddeye etki etmektir. yunanca tele+ kinezi uzaktan hareket demektir. bu ismi konmasının sebebi zaten dokunmadan hareket ettirilen her şeyi kapsamasıdır. suyu hareket ettirince bu telekinezidir. aynı şey ateş için de geçerli ama sen buna pyrokinezi ya da hydrokinezi diyebilirsin o sana kalmış. ancak parapsikolojide böyle bir ayrım yoktur. hepsi telekineziye girer.
Kullanıcı avatarı
inflames

merciles ben mi anlatamıyorum sen mi anlamıyorsun bu 5. yazışım bi iyiy oku ben de hepsi telekineziye giriyor diyorum seninle aynı ama teknik farklı iyi bak mesela nekrokinezide aura çalma var. teknik farkından dolayı isim koyma amacıyla kinezi isimleri konulmuş