Yıldız Tohumları (İnsan görünümünde olanlar)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yıldız Tohumları (İnsan görünümünde olanlar)

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Psikoz gayet mantıklı konuşmuş bence istediğinize inanmakta da serbestsiniz.İnsan kendini böyle şeylere yakın hisseder hep zaten, diğerlerinden farklı olmayı ister, farklı olmak onun hoşuna gider.

Kullanıcı avatarı
FirtinaBasi
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen FirtinaBasi »

Belirtilerin hepsi uyuyor. Ve sürekli yıldızlar, uzay ile ilgili falan rüyalar görüyorum. Yıldız tohumu olan bir abla vardı. Aynı zamanda ışık işçisiydi herkese yardım ediyordu. Ona sorduğumda sen anlarsın abla bi bakıver bana falan gibisine söyledim. O da her şeyin uyuyor. Fakat bilemiyorum dedi. Hala çok meraklıyım tohum muyum değil miyim diye :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Marvel e haber verin de film yapsın.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz ışık işçisiymiş ışık işçisi ne la.
Tamam açıklıyorum bende spiderman ım (:
Neyin kafası lan bu ?
Millet bu kafayı yaşamak için para veriyor siz beleş yaşıyonuz :D
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

tam benlik bir konu birkaç seneden beri sanki ben insan değilmişim de uzaydan dünya ya bırakılmış gibi hissediyorum bazen ailemdeki insanlarda söylüyor siz bunu hastanede karıştırmadınız demi falan diye kardeşim bunun bizden ollduğuna emin misiniz falan diyor geçen sene yıldızlarla çok ilgilendim hala da bakıyorum. İlgimi çekti bu konu ama yazan müslüman mı :D herkesin lafına güven olmaz ama belirtileri söyledim. Çok değişik bir şey yani anlatılmaz yaşanır türünden spritüel olarak sayılabilirse telekinezi olayına başladım varda var bende bunlardan biri olabilirim acep bizim gemi nerede gelip beni alsından cidden hiçbir işe yaramıyorum bir iş yapacak olsam hemen sıkılıyorum...
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

Psik0z yazdı:öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
kardeş önceki yorumumda yazmamışım yorumları tamamen okumamıştım okurken senin yorumu gördüm de aklıma geldi ben 2 senedir ingilizce dönem ödevimde evren savaşları diye bir hikaye yazıyorum gerçi mezun oldum ama bu konuyu daha yeni gördüm ve aslında ödevimin konu 50 sonrası dünyasıydı ben konusu evren savaşına çevirdim :D baya da yazdım okulum bitmemiş olsaydı bu senede devam ederdim =)
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Siteye depresyona girmiş, hayattan sıkılmış, biri beni gelip alsada dünyayı kurtarsak diye düşünen tiplerle dolmuş..
La neyinden kurtaracan uzaylılar mı saldırıyo.Zaten yaşıyoruz.İlle birşeyleri kurtarmak istiyorsanız kendinizi nefsinizden kurtarın o size yeter..

Kilitli