Psi wheel teknik

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
herort
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Psi wheel teknik

Okunmamış mesaj gönderen herort »

Arkadaslar cumleten selamun aleykum sıze 2 tane bana aıt olan psı wheel teknıgı yazacam umarım yardımcı olurum

1. Psı wheelde karsılıklı 2 nokta belırleyın ıkı kenarda adam veya baska bısey oldugunu hayal edın sıze kalmıs sag tarafa dondurmek ıstıyorsanız sag taraftakı adamı saga cevırırken sol taraftakı adamıda ona destek verdıgını dusunun

teknık 2
arkadaslar yıne 2 kose belırleyın gozlerınızı kapatın saatlerdekı sanıye cubugunu bılıyosunuzdue
eger sag tarafa donmesını ıstıosanız sanıye cubugu gıbı yavasca saga dogru dondugunu dusunun dıer kosenınde onu takıp ettıgını dusunun yalnız bı koseyı saat 3 dıerıne saat 9 seklını alacak sekılde dusununyyanı 2 kose karsı karsıya olsun

alıntı deıldır ınsALLAH yardımcı olmusumdur

arkadaslar deneyenler hangı teknıkten olumlu sonuc aldıgını belırtırse sevınırım
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.

İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki

Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır

Batuhan389
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi wheel teknik

Okunmamış mesaj gönderen Batuhan389 »

Daha basiti var gece yatmadan 1 saat önce sadece psi wheeli döndürmeyi dene sonra banyo yap gece ve ellerini iyice yıka bu sayede enerji daha rahat akacaktır hemen banyo sonrası uyuyun uyurken aklınıza psi whelli döndürdüğünüz aklınıza gelsin sabah döndüreceksiniz yani ben öyle yaptım Not:Sadece 5 dakka döndürdüm ondan sonra yapamadım bir kaç gün sonra bida yapmayı denicem dahada ilginçi o gün okul vardı çantamı hazırlerken psiwhell masada duruyordu psi wheeldeki kağıtta ağır postit alimunyum ile daha rahat oluyor narutodaki gibi tek elimi kağıda gösterdim starwarsda adam kaldırılken gibi kağıt 1-2 tur hızlı bir şekilde döndü o andan beri kendinizi daha farklı hissetmeye başlıyorsunuz işin sırrı inanmak:)