Telekineziye yeni başladım yardım edebilirmisiniz?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekineziye yeni başladım yardım edebilirmisiniz?
Bizim amacımız üyeleri domine etmek değil, onlara yardımcı olup belli bir yere kadar yol göstermek. Ama bazıları inatla "inanda inan" diye tutturmuş. Şu inanan arkadaşlar neler yapabiliyorlar bi anlatsında hepimiz enerjilenelim...
Birşeyi yapmanın yolu sizin inandığınız yöntemi uygulamanız değil, doğru yöntemi uygulamanızdır. Bu şu demek; bir matematik işleminde yanlış formülü uygulayıpta sonucun doğru çıkacağına inanmak gibi birşey. Yani siz enerjiyle bu videodakileri yapabileceğinize inanıyorsanız üzgünüm ancak avucunuzu yalarsınız. Ben zaten bu videodakileri yapıyorum, sizin paranormal olarak adlandırıp yapmaya çalıştığınız ne varsa yapıyorum hemde sadece gördüklerinizi değil. Bu kadar ileri seviye birşeyi film ve montaj hilesi kullanmadan sadece profesyonel seviyede bir mentalist yapabilir. TTmf içinde geçerli aynı şey. Sahip olduğu tecrübeyi bilseniz fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmak yerine bilgisine ortak olmak istersiniz. Sonuç olarak kimin ne yapıp yapamadığını siz bilemezsiniz. Yapılabilir diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor bunu güzel bir kanıtla sunarlarsa desteksiz sallama metodu kullanmanızla ilgili sözlerimi geri alıcam.
Birşeyi yapmanın yolu sizin inandığınız yöntemi uygulamanız değil, doğru yöntemi uygulamanızdır. Bu şu demek; bir matematik işleminde yanlış formülü uygulayıpta sonucun doğru çıkacağına inanmak gibi birşey. Yani siz enerjiyle bu videodakileri yapabileceğinize inanıyorsanız üzgünüm ancak avucunuzu yalarsınız. Ben zaten bu videodakileri yapıyorum, sizin paranormal olarak adlandırıp yapmaya çalıştığınız ne varsa yapıyorum hemde sadece gördüklerinizi değil. Bu kadar ileri seviye birşeyi film ve montaj hilesi kullanmadan sadece profesyonel seviyede bir mentalist yapabilir. TTmf içinde geçerli aynı şey. Sahip olduğu tecrübeyi bilseniz fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmak yerine bilgisine ortak olmak istersiniz. Sonuç olarak kimin ne yapıp yapamadığını siz bilemezsiniz. Yapılabilir diyen arkadaşlar neye dayanarak söylüyor bunu güzel bir kanıtla sunarlarsa desteksiz sallama metodu kullanmanızla ilgili sözlerimi geri alıcam.
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Domine etmek degil diyorsun arkadas soruyor yapabilirmiyiz diyo siz de ona bunu yapamassiniz diyorsunuz onune engel koyuyorsununuz oda bunu yapamayacagin bastan inaniyor yaparsin deseniz belki daha cok calisip cabalicak siz bunu dediginiz icin bu yapilamz diye sart koycak ve belki tk yi birakmak isticek
★İnan ve sabret başaracaksın★
- ozzzyyy
Tamamda yalan mı söyleyelim? Belkilerle bu iş yürümez. Yeni başlayacak herkes kanıt ister. Adam doğru cevap almak için soruyor. Yapabilirsin dersek ve yapamazsa bu sefer kendinde sorun arayacak. Halbuki alakası yok, bi insan zaten yapamaz o tarz fantastik bişeyi. Herşeyin bi limiti var, uçmanın alemi yok.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- osmn.ozcn
Yapilabilir bu bunla ilgili bisey bulmaya calisicam sana aticam
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
neden yapılmasın arkadaşlar ? tmm belki bizim yaşımız geçti ama bu işe erken yaşta başlıyanlar bunu daha çabuk yapabilirler herşey disiplindir ben 3 gündür bu işin içindeyim ama yapılan şeyleri gördüğümde bunların olmamasında bi şey görmüyorm o video sahte olabilir ama onu hayal eden gerçekleştiride. Dk 1:43 e dikkat ederseniz zaten ağaç kapağın ağırlından aşağıya sarkıyor
https://www.youtube.com/watch?v=3oz5ovVVdJw bence bu video gerçek en azından öyle gözüküyor

https://www.youtube.com/watch?v=3oz5ovVVdJw bence bu video gerçek en azından öyle gözüküyor
- ozzzyyy
Videoda kullanılan teknik bir illüzyon tekniği.Chatlak yazdı:neden yapılmasın arkadaşlar ? tmm belki bizim yaşımız geçti ama bu işe erken yaşta başlıyanlar bunu daha çabuk yapabilirler herşey disiplindir ben 3 gündür bu işin içindeyim ama yapılan şeyleri gördüğümde bunların olmamasında bi şey görmüyorm o video sahte olabilir ama onu hayal eden gerçekleştiride. Dk 1:43 e dikkat ederseniz zaten ağaç kapağın ağırlından aşağıya sarkıyor :D
Ayrıca... oğlum seni kaçıncı banlayışım hatırlamıyorum. Utanmıyo musun hala aynı nickle gelip benim mesajımın altına yazmaya? :D :D Hadi banlamıyorum bu sefer takıl istediğin gibi. :D
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
- osmn.ozcn
Aklima bisey geldi size chi ball la arabalar parcalanabilir desem inanirmisiniz
- ozzzyyy
Yapabiliyosan ve kanıtlayabileceksen neden inanmayalım? Arkadaşlar hep desteksiz sallıyosunuz işte bu yüzden ciddiye alınmıyosunuz. Onu desem inanır mısınız, şunu desem inanır mısınız... biz zaten burada peri masallarıyla uğraşıyoruz... Kanıtı olan paylaşır inanan öyle inanır.
- MedianZ
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ozzzyyy peki sen inanıyor musun
İçimizde bir maden var fakat onu işlemedikçe değerli hale getiremeyiz...
- osmn.ozcn
Ozzzyyy sen herseyde kanit istersen hicbisey basaramassin soyliyim
-