Telekineziye yeni başladım yardım edebilirmisiniz?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekineziye yeni başladım yardım edebilirmisiniz?
Arkadaşlar benim neye inandığımın bi önemi yok. osmn.ozcn 13 yaşındasın arkadaşım ve ben bu işlere senden 1 yaş ufakken başladım. Deneyimse eğer mevzu başka bişey söylememe gerek yok sanırım... Kanıt istersen hiçbirşey başaramazsın kadar absürd bir cümle yok. Bu mevzudaki kanıt şudur; sen inanıyorsun ve inandığın kadarıyla neler yapabiliyorsun bizlerle paylaş. Sen inandığın halde hiçbirşey başaramamışsan, inanmayan birinden farkın yoktur kazanım olarak. Anlatabildim mi?
Aklıma şu geldi... psi-balla arabalar parçalanabilir desem inanır mısınız? diye bi cümle kuruyosun. Hayır inanmayız. Neden inanalım senin kafandan salladığın birşeye? Yapabiliyorsan kayda alır paylaşırsın, yapamıyorsan susup oturur ordan burdan fikir sallamazsın. Söylediklerinizde biraz mantık barındırın mümkünse. Aklınıza gelen herşeyi yazıp sonra size bunun yanlış olduğunu söyleyen ve doğrusunu anlatmak isteyen kişilere karşı çıkmanıza anlam veremiyorum.
Aklıma şu geldi... psi-balla arabalar parçalanabilir desem inanır mısınız? diye bi cümle kuruyosun. Hayır inanmayız. Neden inanalım senin kafandan salladığın birşeye? Yapabiliyorsan kayda alır paylaşırsın, yapamıyorsan susup oturur ordan burdan fikir sallamazsın. Söylediklerinizde biraz mantık barındırın mümkünse. Aklınıza gelen herşeyi yazıp sonra size bunun yanlış olduğunu söyleyen ve doğrusunu anlatmak isteyen kişilere karşı çıkmanıza anlam veremiyorum.
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Ben onu kafamdan sallamadim bircok yer arastirip ogrendim bircok yapan kisilere ustalara sordum danistim neler yapip yapamicamizi cok iyi biliyorum
★İnan ve sabret başaracaksın★
- MedianZ
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
osmn.ozcn şu ustaları söylesene bizde bişeyler öğrenelim ?
İçimizde bir maden var fakat onu işlemedikçe değerli hale getiremeyiz...
- MedianZ
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Tutarsız sallama bence :D
İçimizde bir maden var fakat onu işlemedikçe değerli hale getiremeyiz...
- osmn.ozcn
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Sallamiyorum diyorum neyse siz neye inancaksaniz ona inanin
★İnan ve sabret başaracaksın★
- andre
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bir yapabilirsin dedim ortalık mahşer yerine dönmüş :D
Arkadaşım elbette bir sınırı var bu işin.Ama neresi bilinmez.
Arkadaşım elbette bir sınırı var bu işin.Ama neresi bilinmez.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bide bana yardım etseniz ben hiç beceremiyorum
-