Elektrokinezi Ve Telekinezi konusunda yardım istiyorum
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi Ve Telekinezi konusunda yardım istiyorum
1: Arkadaslar bugun psi wheel yaptim ama donme suresi 2 saniyeydi ilk yapisimda 5 saniye civari dondu ama simdi neden dustugunu anlamadim odaklanmamdan kaynakli mi ona cevap verirseniz minnettar kalirim.
2: Telekineziye ilk basladigim gun ellerimin karincalanmasina sasirmistim ve elektrokinezi denemistim elime telefonu aldim ve bataryasini cikartip ellerimi + ve - yerinr koydum 10 -15 saniye bekledinten sonra telefonu actim ve sarjin %55ten %52 ye dustugunu gordum yine ayni islemi uygulamaya calistim ve bu sefer de sarjim %55 e tekrar yukseldi.
NOT: Yardim edenlerden Allah razi olsun lutfen yardim edin arkadaslar.
2: Telekineziye ilk basladigim gun ellerimin karincalanmasina sasirmistim ve elektrokinezi denemistim elime telefonu aldim ve bataryasini cikartip ellerimi + ve - yerinr koydum 10 -15 saniye bekledinten sonra telefonu actim ve sarjin %55ten %52 ye dustugunu gordum yine ayni islemi uygulamaya calistim ve bu sefer de sarjim %55 e tekrar yukseldi.
NOT: Yardim edenlerden Allah razi olsun lutfen yardim edin arkadaslar.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Elektrokinezi Ve Telekinezi konusunda yardım istiyorum
Ilk sorun bildigim kadarıyla odaklodaklanmandan kaynaklı
-
- Yeni Kullanıcı
Arkadaslar lütfen cevap verir misiniz bu konuda çok yardıma ihtiyacım var. :(
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
1. Psi-welli yapa yapa gelişirsin, zamanla bu süre artıcak. Ayrıca gün içindeki ruh haline, enerjine vb. bağlı olarak bazı zamanlar çok iyi yaparken bazen hiç yapamayabilirsin parapikolojideki şeyleri.
2. Bataryayı çıkarıp taktığında telefonun şarj seviyesini farklı algılayabilir. Elektrokinezi yaptığından emin olmak istiyorsan telefonun açıkken şarj seviyesini yükseltmeyi dene(öneri) Ayrıca ikinci maddende nasıl bir yardım bekliyorsun anlamadım? Yaptığın bir şeyi söylemişsin :D Neyse aklıma gelenleri yazdım :D
Not: Böyle konular sitede zaten bolca var. İlk önce araştır. Konu kirliliği oluyo ;)
2. Bataryayı çıkarıp taktığında telefonun şarj seviyesini farklı algılayabilir. Elektrokinezi yaptığından emin olmak istiyorsan telefonun açıkken şarj seviyesini yükseltmeyi dene(öneri) Ayrıca ikinci maddende nasıl bir yardım bekliyorsun anlamadım? Yaptığın bir şeyi söylemişsin :D Neyse aklıma gelenleri yazdım :D
Not: Böyle konular sitede zaten bolca var. İlk önce araştır. Konu kirliliği oluyo ;)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
- Yeni Kullanıcı
Elektrokinezi yapip yapmadigim konusunda beni aydinlatmanizi istemistim tam 12 den vurmussun.Bravo.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İlk sorunun hemen hemen herkeste olur bende dahil günün farklı Zaman'larında be duygu durumuna göre başarın değişebilmektedir enazından kendimde böyle deneyimlendim 2.sorunada evet elektrokinezi yapabiliyorsun
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bende elektrokinezi yapmaya çalışıyorum fakat hiçbir şey hissetmiyorum . Sen kaç gün çalıştıktan sonra birşey hissetmeye başladın ?
-