Elektrokinezi başarım :D
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi başarım :D
Beyler Telekinezi yapamıyodum elektrokineziyi dened,m kuzenimin telefonunu aldım ve şarjına baktım %9 du bende pili çıkardım ve içinde 9 tane top oldugunu düşündüm ve o topların yükseldigini düşündüm ama yükselcegine şarjı %1 kaldı
tesadüfmü yoksa elektrokinezimi eger elektrokinezi ise nasıl geliştire bilirim?

-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Elektrokinezi başarım :D
Başka şeyler de dene mesela klasik ampülü daha fazla aydınlık yap veya karalt. Gelişmek için illa birinin sana bir şey söylemesine gerek yok. Biraz yaratıcı düşünürsen nasıl gelişeceğini sonraki adımda ne yapman gerektiğini anlayabilirsin.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
Denedimde Olmadı Azalmadı Ama İçi hareketti ampüllerin içinde tel vardır ya o hareket etti başarmışmıyım devam ettiriyimmi yoksa daha çalışıyımmı
-
Ampülleri hiç uzun uzun incelemediğim için içindeki telinin normalde hareket etmesi normal mi bilmiyorum. Fakat çalışmalara devam et. Unutma her çalışmanda başarısız olsanda mutlaka gelişiyorsun.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
NO_99 Anlatmak İstedigim http://seherelektro.com/haydideneyelim/ ... Yakin2.png
-
Öncelikle ben elektrokinezi de iyi biri değilim yani o yüzden bunun hakkında pek bir şey söyleyemem. Benim tahminlerime göre başarmış olma ihtimalin yüksek. Biraz daha çalışıp kesin sonuç aldığında bize söyleyebilirsin :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Hayatta başarılarını değil , başarısızlıklarını başarı say kardeşim bu cümle bu yolda arkadaşın olsun
-