Eyvallah kardesim senin de gecmis bayramin mubarek olsun :DUchiha Sasuke yazdı:Sağol Doğukan bey seninde bayramın mübarek olsun..
telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: telekineziye giriş hikayem tavsiye ve yardımlarınız
Butun korkularini, seni uzen, tedirgin eden, sinirlendiren her seyi: cinleri,vampirleri vs. neyden korkuyosan her seyi dusun ve bunlarin bir irmagin akisini engelleyen taslar oldugunu dusun. Oyle bir tikamislar ki akmiyo irmak. Sen butun bunlari sadece kabullen. Evet ben bunlardan korkuyorum de. Ve kabullendikce irmagin akisinin rahatladigini taslarin kabullendikce bir bir dokuldugunu ve en sonunda artik ozgurce aktigini, boyle caglaya caglaya aktigini dusun. Not:Dusun derken yani imajine et. Ben boyle yaptim ve hicbirseyden korkmamaya basladim bi anda.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-