Sizce yeniden başlamalımıyım ??
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Sizce yeniden başlamalımıyım ??
Evet arkadaşlar ben geçen sene yaz aylarında başlamaya karar verdim 1 hafta uğraştım bir sonuca varamadım ama son 2 günde hep başım ağrıdı sonra okullar açıldı malum üniversiteye hazırlandığım için okul dershane dersler soru Bankası üstüne bide istanbul trafiği binince telekineziye vakit ayıramadım bu sene istanbulda üniversite kazandım yani kafam artık rahat sizce telekineziye tekrar başlamalımıyım başlarsam bir sonuç elde edebilirmiyim ve eğer başlamalıysam nerden nasıl başlamalımıyım cevaplarınızı bekliyorum
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Sizce yeniden başlamalımıyım ??
Bu kişinin beklentileri ve hedefleri ile ilgili bir durum. Hayatında bir şeylerin daha olumlu ve iyi olmasına bir katkısı varsa neden olmasın. Ama iyi bir sebep yoksa çok gerekli mi?
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Sizce yeniden başlamalımıyım ??
Katılıyorum :) Eğer hedefin varsa ve senin hayatına iyi bir katkısı olacaksa neden olmasın :D Ve başlarsan sonuç elde edebileceğine inanıyorum. Baştan başlarsın. Kapak, psi-well, pipet, meditasyon yada neyle başlamak istersen :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-