Sizce yeniden başlamalımıyım ??

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
yunti123
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Sizce yeniden başlamalımıyım ??

Okunmamış mesaj gönderen yunti123 »

Evet arkadaşlar ben geçen sene yaz aylarında başlamaya karar verdim 1 hafta uğraştım bir sonuca varamadım ama son 2 günde hep başım ağrıdı sonra okullar açıldı malum üniversiteye hazırlandığım için okul dershane dersler soru Bankası üstüne bide istanbul trafiği binince telekineziye vakit ayıramadım bu sene istanbulda üniversite kazandım yani kafam artık rahat sizce telekineziye tekrar başlamalımıyım başlarsam bir sonuç elde edebilirmiyim ve eğer başlamalıysam nerden nasıl başlamalımıyım cevaplarınızı bekliyorum

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Sizce yeniden başlamalımıyım ??

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu kişinin beklentileri ve hedefleri ile ilgili bir durum. Hayatında bir şeylerin daha olumlu ve iyi olmasına bir katkısı varsa neden olmasın. Ama iyi bir sebep yoksa çok gerekli mi?
Aramak, güzel bir çabadır.
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Re: Sizce yeniden başlamalımıyım ??

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Katılıyorum :) Eğer hedefin varsa ve senin hayatına iyi bir katkısı olacaksa neden olmasın :D Ve başlarsan sonuç elde edebileceğine inanıyorum. Baştan başlarsın. Kapak, psi-well, pipet, meditasyon yada neyle başlamak istersen :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!