Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Elektrokinezi'ye başladım. Elektriği vücudumda hissedebiliyorum. Ama sadece ondan ibaret Lambalara yada insanlara bir türlü etki edemedim. Daha önce Biyokinezide yaptım bi sorun olacağını düşünmüyorum. Nasıl ilerleyeyim sizce
Uzan biryere kapat gözlerini.Vücudunda gezen elektriğe odaklan vücudunun her yerine ulaştır, hisset.Sonra bu elektriğin vücudunda da giderek büyüdüğünü çoğaldığını imajine(hayal) et.Bunu hergün 5-10 dk yap.Enerjin artsın.Bundan sonrası yani enerjin çoğalınca ampule vs etki etmeye başla.Tabi hemen olmaz.Neden olmaz ya enerjin azdır veya enerjini tam olarak kontrol edip istediğin yere ulaştıramıyorsundur.Sen çalıştıkça gözünden,ellerinden yani vücudundan sürekli enerji çıkarınca ne oluyo vücudundaki enerji kanalları hergeçen gün büyüyor ve rahat akmaya başlıyo.Bir süre istediğin yere daha çok ve daha rahat enerji iletimini sağlarsın.Bunun için temel telekinezi yöntemlerini kullanarak kağır çevirme olsun,pipet hareket ettirme olsun bunları çalışarak enerji çıkışlarını daha kontrollü halde yönetirsin.Birde beyaz bir kağıda küçük siyah bir nokta koyarsın çok da küçük olmasın yani belli olsun.O noktaya hergün 15-30 dk bakarsan gözlerinden enerji çıkışı daha rahat hale gelir ..