Elektrokinezi'ye başladım nasıl ilerleyeyim ?

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
ElektroMan33
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Elektrokinezi'ye başladım nasıl ilerleyeyim ?

Okunmamış mesaj gönderen ElektroMan33 »

Elektrokinezi'ye başladım. Elektriği vücudumda hissedebiliyorum. Ama sadece ondan ibaret :D Lambalara yada insanlara bir türlü etki edemedim. Daha önce Biyokinezide yaptım bi sorun olacağını düşünmüyorum. Nasıl ilerleyeyim sizce :D

ElektroMan33
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Elektrokinezi'ye başladım nasıl ilerleyeyim ?

Okunmamış mesaj gönderen ElektroMan33 »

Neden cevap verilmiyor acaba :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Uzan biryere kapat gözlerini.Vücudunda gezen elektriğe odaklan vücudunun her yerine ulaştır, hisset.Sonra bu elektriğin vücudunda da giderek büyüdüğünü çoğaldığını imajine(hayal) et.Bunu hergün 5-10 dk yap.Enerjin artsın.Bundan sonrası yani enerjin çoğalınca ampule vs etki etmeye başla.Tabi hemen olmaz.Neden olmaz ya enerjin azdır veya enerjini tam olarak kontrol edip istediğin yere ulaştıramıyorsundur.Sen çalıştıkça gözünden,ellerinden yani vücudundan sürekli enerji çıkarınca ne oluyo vücudundaki enerji kanalları hergeçen gün büyüyor ve rahat akmaya başlıyo.Bir süre istediğin yere daha çok ve daha rahat enerji iletimini sağlarsın.Bunun için temel telekinezi yöntemlerini kullanarak kağır çevirme olsun,pipet hareket ettirme olsun bunları çalışarak enerji çıkışlarını daha kontrollü halde yönetirsin.Birde beyaz bir kağıda küçük siyah bir nokta koyarsın çok da küçük olmasın yani belli olsun.O noktaya hergün 15-30 dk bakarsan gözlerinden enerji çıkışı daha rahat hale gelir ..

Şimdiden kolay gelsin.Aklına takılan,anlamadığın birşeyler varsa ayrıntılı anlatırsan seve seve cevaplarız.Tekrar başarılar .. Hayırlı Akşamlar ..
barann
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen barann »

ARKADAŞAR ASLINDA SADECE ISTEYIN VE BIR OLUN OLAY BIR OLMADA BAŞLAYIN VE INANIN GERISI GELIR ZATEN :)
TELEKİNEZİ %100
TELEPATİ % 83
AEROKINEZI %100
HYDROKINEZI%94
PYROKINEZI%89
TERRAKINEZI%79
INSANLAR UZERINDE TELEKINEZI(İTME ÇEKME V.B)%100
PSİŞİK SALDIRI %100
%PSİŞİK KALKAN %100
ASTRAL.S%97
LUSID RUYA%100

YARDIM ISTEYEN OLURSA OZELDEN MESAJ YAZABILIR
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Şu elektrokinezi nasıl bir his merak ediyorum ama ilgi alanım telepati.