odaklama sorunu

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
nlyaydn
Yaşadığınız İl: 67 Zonguldak
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

odaklama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen nlyaydn »

Her hangibir çalışma yaparken odaklanma sorunu vücutta darlanma gerilme yaşıyorum kendimi sakinlestirip tekrar yapıyorum aynı daralma geri geliyor nasıl asabilirm

The 100
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: odaklama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen The 100 »

İçin mi daralıyor?Zihni rahatlatma çalışması yapmadan önce yeşil çay içmeyi dene.Uygun şartları sağlıyormuş sanıım.Fazla kasma.Diğer konuda sokakta kafanı boşaltmaya çalıştığını söylemişsin.Sürekli yapıp başaramadığın için olabilir bu.Ve tehlikeli.Hiç gerek yok.
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: odaklama sorunu

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Daha önce yapmadığın ya da denemediğini varsayıyorum ve başlarda da çooooooooooook sıkıcıdır zaten odaklanma çalışmaları.

Fakat bunu zevkli hale getirebilmenin bir yolunu bul ve bu şekilde çalışmaya başla.

Kapak çalışmanı yaparken" kapağa bakıyorum hiç bi şey olmuyor" gibi düşünmek yerine kapağı nasıl heyecanlı bi aksiyona çevirebilirim tarzı arayışlar içine girmeni öneririm. Uykuya dalmak ne kadar doğalsa senin için , bir nesneye odaklanmakta öyle kolay olmalı.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...