Kağır Döndürmedeki Sorunum Yardımcı Olursanız ?

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Muttalip
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 57 Sinop
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Kağır Döndürmedeki Sorunum Yardımcı Olursanız ?

Okunmamış mesaj gönderen Muttalip »

Kağıt Döndürmedeki Sorunum Yardımcı Olursanız ?

Psi Wheel Diye Adlandırıyoruz Sanırım Yanlışım Varsa Düzeltin Özür Diliyorum Şimdiden, Sorunum ;

Arkadaşlar Ben Kağıda Odaklanıyorum Dün Başladım Ve İlk Günden Sonuca Ulaşmıştım Azda Olsa 1-2 Çıkıntılı Yeri Varya Kağıtta Oralar 1-2 Kademe(Yarım Tur) Dönüyor Duruyordu Bu Gün İse 1 Tam Tur Döndü Yalnız Sonrasında Devam Ettirmeye Durdurmamaya Çalıştım Ama Bütün Odaklanmam Alt Üst Oluyor Dönmeye Ve Kımıldamaya Başladığında Acaba Buna Kendimi Tam İnandırmamış Olabilirmiyim ? Neden Böyle Oluyor? Anlamış Deilim Şuan İse 2-3 Kademe Atlıyor Gene Duruyor. Bide Bazen Hiç Döndüremiyorum Sanki Enerjim Bitiyor Gibi Sonra Balkonda Veya Bi Sigara İçip Geliyorum Sonrasında 1-2 Kademe Daha Döndürebiliyorum Yani Arkadaşlar Ben Kağıt Oynamaya Başladıktan Sonra Bütün Odaklanmamı Yitiriyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim . Yoksa Başlarda Bu Normal Mi ?

Yorum Yapacak Olan Herkeze Teşekkür Ediyorum ...

Keci
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Re: Kağır Döndürmedeki Sorunum Yardımcı Olursanız ?

Okunmamış mesaj gönderen Keci »

Kağıt Dönerken Odağınız Bozuluyor.

Bunu Bende Yaşadım Bunun Sebebi Heyecan. Bu Gayet Normal Birsey Bunu Zamanla Yeniceksin Yani Bende Oyle Oldu.
yusufgezer1997,
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Kağır Döndürmedeki Sorunum Yardımcı Olursanız ?

Okunmamış mesaj gönderen yusufgezer1997, »

Kapak çalışması yapmanı öneriyom