Çünkü onlar akıl ve mantık yoluyla yapıyorlar. Animasyonla gerçekci bir cihaz yapılıp fizik kurallarına sadık kalarak görüntü sunabilirler diye düşünüyorum.

Moderatör: Sai
Yok yanlış anlaşılma olmamış ta ben o an fazla vaktim olmadığı için o kadar yazabildim. Şu saat itibari ile bile %54 Nem ve 30 derece civarında dolaşan ısının etkisi ile tam anlatamamış olabilirim.Uchiha Sasuke yazdı: ↑16 Tem, 21:55 Öyle dediklerini anladım ama öyle düşünmem için "Henüz teknoloji yeterli olmadığı için çekilemeyen X-Men filmi yakın zamanda çekilebilir.." böyle kurulması gerekiyor cümlenin sanırım yanlış yazılmış.
Ama böyle yazmışsın abi bende dedim daha karmaşık birşey düşündürmeye çalışıyorlar herhalde
"Henüz teknoloji yeterli olduğu için çekilemeyen X-Men filmi yakın zamanda çekilebilir.."
Aslında diğer önemli nokta da her ne kadar fantastik filmler olsalarda içinde barındırılan bilimsel şeyler çok gelişmiş. Bu kadar şey gerçekten de hayal ürünü mü acaba ? Zaman yolculuğunun olmayacağına karar verdim ama bir ihtimal yapmış olsalarda adamların gelecekten gelip film yapacak halleri yok ya![]()
Bence teknoloji yeterli değil kısmı yalnız film yapımı, efektler için değil, teknoloji ne kadar gelişirse daha ileri teknolojiyi hayal etmeleri daha kolay olur ve bunu filme yansıtabilirler.. diye düşünüyorum.
Tabii bu kapitalist düzen farklı işliyor. Millet bel altına gönderme yapar, bunlar bilinç altına yapıyor..![]()
Yabancılar hep dolaylı yollardan gönderme yapıyorlar. Özellikle backmasking ı nasıl yapıyorlar anlamış değilim.Yönetici yazdı: ↑17 Tem, 00:01Yok yanlış anlaşılma olmamış ta ben o an fazla vaktim olmadığı için o kadar yazabildim. Şu saat itibari ile bile %54 Nem ve 30 derece civarında dolaşan ısının etkisi ile tam anlatamamış olabilirim.Uchiha Sasuke yazdı: ↑16 Tem, 21:55 Öyle dediklerini anladım ama öyle düşünmem için "Henüz teknoloji yeterli olmadığı için çekilemeyen X-Men filmi yakın zamanda çekilebilir.." böyle kurulması gerekiyor cümlenin sanırım yanlış yazılmış.
Ama böyle yazmışsın abi bende dedim daha karmaşık birşey düşündürmeye çalışıyorlar herhalde
"Henüz teknoloji yeterli olduğu için çekilemeyen X-Men filmi yakın zamanda çekilebilir.."
Aslında diğer önemli nokta da her ne kadar fantastik filmler olsalarda içinde barındırılan bilimsel şeyler çok gelişmiş. Bu kadar şey gerçekten de hayal ürünü mü acaba ? Zaman yolculuğunun olmayacağına karar verdim ama bir ihtimal yapmış olsalarda adamların gelecekten gelip film yapacak halleri yok ya![]()
Bence teknoloji yeterli değil kısmı yalnız film yapımı, efektler için değil, teknoloji ne kadar gelişirse daha ileri teknolojiyi hayal etmeleri daha kolay olur ve bunu filme yansıtabilirler.. diye düşünüyorum.
Tabii bu kapitalist düzen farklı işliyor. Millet bel altına gönderme yapar, bunlar bilinç altına yapıyor..![]()
Kesinlikle filmlerin perde arkaları çok çok farklı. Bazı filmler insanların zihinlerini hazırlamak için alt yapı malzemesi olarak ta kullanılıyor. Mesela çoğu kişi o ayrıntıyı görememişti ben olay olduğun ilk o film geldi aklıma. "Dövüş kulübü" 11 Eylül ikiz kule saldırılarının planı gibiydi belki de doğrudan şablon verildi. "Kod Adı Kılıç Balığı" filminde sistemin nasıl işlediği ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. "Gözleri Tamamen Kapalı" filminde filmin ne anlattığı ortaya çıkınca garip bir şekilde ölen ve araştırılsın diyen eşi de aynı akibeti paylaşan Stanley Kubrick olayı.
Bir de bazı yapımlar var ki bizzat senaritsleri tarafından rüyada görüldüğü söyleniyor. Terminatör filmi gibi mesela. Hemen hemen tüm sahnelerinde yer alan Nükleer patlamalar ve sonrası yaşananlar anlatılır. Bunun gibi bir kaç film daha vardı.
Tabi sırf insanların bilinçaltını programlamak için hangi filmlerde ne gibi teknikler kullanılıyor tümü bilinmiyor. Filmler gösterime girmeden yapılan reklamlar da doğal olarak sıradışı oluyorlar.
Elektronik sentez yaptığım kendi sesim evet. İlk dinleyenlerde de sendeki tepki oluşmuştu. : ) Normalde ses o noktaya kadar açılmaz özellikle o seviyeye getirmiştim.