Psişik Yeteneğinizi Keşfedin - Test ve Değerlendirme

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psişik Yeteneğinizi Keşfedin - Test ve Değerlendirme

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 13 Tem, 17:14
Yönetici yazdı: 12 Tem, 13:04 Uchiha testi hazırlayacakmış :D
:D Yani olabilir :)
Abi şaka yaptığını biliyorum ama bi an ciddiye alıp hazırlayabilirim :) Hatta bi hesap yapayım :)
Tüm olasılıkları hesap edip testi hazırlarım. Minimum 1 ay.Artık üstüne ne kadar zaman gerekiyorsa.
Ama diyelim film sorusu sorduk ve adam korku filmini seçti. Adamın korku filmini sevmesi parapsikolojik açıdan neye işaret olabilir, hangi kategoriye girebilir ki ? :)
Her alanın doğal olarak belirtilerini bulmak lazım. Yaparsan Allah kolaylık versin :) :D

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Üzerine düşülürse yapılabilir. Birlikte beyin fırtınası ile katılımlarla da hazırlanabilir.
Bulmaca hazırlamak gibi. Bu tarz bir testi çözen biri testi bitirdiğinde daha önce göremediği veya görmek için tembellik ettiği bir çok ayrıntıyı çok rahat görebilir hale gelmeye başlar.

Korku filmi sevmesi Jüpiter'i Akrep burcu olanlarda görülür önsezgilerinin çok güçlü olduğunu gösterir mesela. astroloji/guclu-sezisler-gerceklesen-ru ... tml#p93755

Sıradanlığı sevmezler, yalnız takılırlar, yalnız olanlar metafizik algılara açıktırlar, eğer güçlerini kontrol altına almayı öğrenmişse iyi yönde kullanılabilir kontrolsüzse bunalıma girebilir...
Aramak, güzel bir çabadır.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yönetici yazdı: 14 Tem, 00:04 Üzerine düşülürse yapılabilir. Birlikte beyin fırtınası ile katılımlarla da hazırlanabilir.
Bulmaca hazırlamak gibi. Bu tarz bir testi çözen biri testi bitirdiğinde daha önce göremediği veya görmek için tembellik ettiği bir çok ayrıntıyı çok rahat görebilir hale gelmeye başlar.

Korku filmi sevmesi Jüpiter'i Akrep burcu olanlarda görülür önsezgilerinin çok güçlü olduğunu gösterir mesela. astroloji/guclu-sezisler-gerceklesen-ru ... tml#p93755

Sıradanlığı sevmezler, yalnız takılırlar, yalnız olanlar metafizik algılara açıktırlar, eğer güçlerini kontrol altına almayı öğrenmişse iyi yönde kullanılabilir kontrolsüzse bunalıma girebilir...
Verdiği yanıtın sonucu bu olabilir ama testin komple sonucunu çıkarmak çok fazla kafa karıştırıcı. Aslında ben böyle harmanlamayı severim. Kod yazarken if else olayı gibi. A değilse b, değilse c ama ya hepsiyse veya c ve a doğru b yanlışsa. Bir insan hem sınıfta kalıp hem sınıfı geçemez.
Korku filmini seçip başka soruda korku filmiyle alakalı çıkardığımız varsıyımla çelişirse ortaya nasıl bir durum çıkar ki ?
Testi hazırlamadan önce bir çok konuda fazlasıyla bilgi sahibi olmak lazım gibi duruyor.
Tabii benim ilk önce burçlar konusuyla alakalı ön yargımı yenmem gerekiyor :)
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Yani kısaca benim için çocuk oyuncağı hemen yapıveririm diyorsun :D
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Test sonuçlarının ufacıkta olsa bireyin istediği yönde çıkması bu olaya olan ilgiyi uyandırabileceği için iyi bir olay bence.Ama tabi internetten hastalık belirtilerine bakılınca olduğu gibi 2 3 etki gözleniyorsa hemen kendine kanser teşhisi koyan insanlar gibi olmanızı da dilemiyorum unutmayın tek gerek kendi seçiminizdir..

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Yönetici yazdı: 16 Tem, 18:00 Yani kısaca benim için çocuk oyuncağı hemen yapıveririm diyorsun :D
Abi bu kadar istiyorsan yaparım yani sorun değil :lol:
Kıvırıyormuş gibi gözükebilirim ama elimde verileri toplayayım hemen yapıveririm.. (:

Cavasta yazdı: 29 Tem, 11:03 Test sonuçlarının ufacıkta olsa bireyin istediği yönde çıkması bu olaya olan ilgiyi uyandırabileceği için iyi bir olay bence.Ama tabi internetten hastalık belirtilerine bakılınca olduğu gibi 2 3 etki gözleniyorsa hemen kendine kanser teşhisi koyan insanlar gibi olmanızı da dilemiyorum unutmayın tek gerek kendi seçiminizdir..
Sonuç olarak ? :lol:
Kullanıcı avatarı
Budray

Uchiha Sasuke yazdı: 29 Tem, 16:36
Yönetici yazdı: 16 Tem, 18:00 Yani kısaca benim için çocuk oyuncağı hemen yapıveririm diyorsun :D
Abi bu kadar istiyorsan yaparım yani sorun değil :lol:
Kıvırıyormuş gibi gözükebilirim ama elimde verileri toplayayım hemen yapıveririm.. (:

Cavasta yazdı: 29 Tem, 11:03 Test sonuçlarının ufacıkta olsa bireyin istediği yönde çıkması bu olaya olan ilgiyi uyandırabileceği için iyi bir olay bence.Ama tabi internetten hastalık belirtilerine bakılınca olduğu gibi 2 3 etki gözleniyorsa hemen kendine kanser teşhisi koyan insanlar gibi olmanızı da dilemiyorum unutmayın tek gerek kendi seçiminizdir..
Sonuç olarak ? :lol:
Herhangi doğal özelliğin olursa olsun onu kullanmadığın sürece, bilmeyerek yaptığın sürece bilerek yapan çalışan kişi seni geçecektir. :D
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Doğal yetenek derken?
Bu psişik olayların herkesin içinde olduğuna inanıyorum ben.Doğal yetenek nasıl olacak süperman gibi falan doğduğumuzu mu iddia ediyorsun.Ayrıca çalışan insan kazanacak bunu yetenekli adam değil ve burada 6 senedir çalışmaya yüreği olan adam bulamadık bende dahil.En basit kapak egzersizine başlaması gerektiğini bildiği halde üşenip yapmayan insan dolu bu forum.Başarısızlığın temeli burada.Dikkat çekmek isterim...
Kullanıcı avatarı
Budray

Cavasta yazdı: 29 Tem, 18:17 Doğal yetenek derken?
Bu psişik olayların herkesin içinde olduğuna inanıyorum ben.Doğal yetenek nasıl olacak süperman gibi falan doğduğumuzu mu iddia ediyorsun.Ayrıca çalışan insan kazanacak bunu yetenekli adam değil ve burada 6 senedir çalışmaya yüreği olan adam bulamadık bende dahil.En basit kapak egzersizine başlaması gerektiğini bildiği halde üşenip yapmayan insan dolu bu forum.Başarısızlığın temeli burada.Dikkat çekmek isterim...
Astrolojiye bakmanı öneririm. Bazı kişiler olucak olayları önceden sezer bunlarla hiç alakası olmadan. Benim astroloji konumuna göre telepati özelliğim var mesela ve bunu geçmişimle doğruladım öğrenince. Bazı kişilerin de 6. Hissi kuvvetlidir mesela ama herkesin değildir. Dünya daki herkes eşit özellikte yaratılmadı. Bazıları çok egoluyken, bazıları çok duygusal, bazıları ise öfkeli, bazıları sabırlı, bazıları azimli böyle böyle devam eder. Yeteneklerde bunun gibidir. Doğal olarak uçma özelliği, gözünden lazer çıkarma özelliği yok tâbii kide.
Kullanıcı avatarı
Budray

Budray yazdı: 29 Tem, 18:27
Cavasta yazdı: 29 Tem, 18:17 Doğal yetenek derken?
Astrolojiye bakmanı öneririm. Bazı kişiler olucak olayları önceden sezer bunlarla hiç alakası olmadan. Benim astroloji konumuna göre telepati özelliğim var mesela ve bunu geçmişimle doğruladım öğrenince. Bazı kişilerin de 6. Hissi kuvvetlidir mesela ama herkesin değildir. Dünya daki herkes eşit özellikte yaratılmadı. Bazıları çok egoluyken, bazıları çok duygusal, bazıları ise öfkeli, bazıları sabırlı, bazıları azimli böyle böyle devam eder. Yeteneklerde bunun gibidir. Doğal olarak uçma özelliği, gözünden lazer çıkarma özelliği yok tâbii kide.
Ve bende kişi çalışırsa doğal özelliği olanları da geçer demistim.