Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Yönetici yazdı: ↑08 Ağu, 23:47
Güzel bir film değil mi
Inception - Başlangıç adlı filmi de izlememişsen tavsiye ederim DiCaprio akrep burcu olduğu için sanırım bu tarz filmlerde rolünün hakkını veriyor.
Sonsuzluk teorimini de izledim oda baya güzeldi. Biraz daha alttan alıp sağlığını düşünseydi ilk önce daha iyi olurdu. Ama hayırlısı buymuş demekki. Film de ara ara parapsikolojiyle matematiği benzeştirdim. Sanki parapsikoloji de bu yollardan gecicekmis gibi.
Evet Parapsikoloji ile ilgili kısmı ilhamlarını trans halinde iken aldıklarını belirttiği kısımlar.
İzlerken bende çok dedim önce sağlık diye Ama insanın The End kısmı insanın iradesi dışında olduğu için sağlık olmasa başka bir şey olacaktı.
Sonuçlar doğruda olsa ilham ile gelenlerin de belli bir sistemle gözden geçirilmesi gerektiği ve bilimin elinden geçmesi gerektiğine vurgu yapmışlar. Güzel filmdi.
Yönetici yazdı: ↑09 Ağu, 23:57
Yıldızlar arası uzun olsa da film yapımcılarının içeriği oluşturmak için ele aldıkları konular insanı çekiyor. Bitince "Devam etseydi" dedirtiyor. Uzun olmasına rağmen oldukça yoğun bir film. Filmi tam olarak kavrayabilmek için belli bir birikime sahip olunacak yaşta olmak şart. Aksi taktirde sadece efektlerin yoğun olduğu sahnelere takılıp kalır küçükler. Bilim, Kuantum Fiziği, Boyutlar ve Zaman, Uzay vs. gibi konulara ilgisi olanlar için bir kitabın veremeyeceğinden fazlasını teoride ilgi çekerek veriyor.
Budray'ın yükseleni akrep olduğu için dile getirdim DiCaprio'yu sen üzerine alınma Uchiha
Ortalamanın biraz üstünde bilgim var ama çok da değil, anlarım diye düşünüyorum.. Abi böyle akıl oyunları gibi film var mı ? Gerçek hayatta bulamıyorum bari filmlerde kendimi bulayım. (Benim gibi zeki insanları ) şaka tabii..
Yav o da mı akrep. Normalde olmasa bile yükseleni akrep. Ne çekiciliği var bu burcun anlamadım. Biz insan değil miyiz. Neyse beni ilgilendirmiyor
Yıldızlar arası uzun olsa da film yapımcılarının içeriği oluşturmak için ele aldıkları konular insanı çekiyor. Bitince "Devam etseydi" dedirtiyor. Uzun olmasına rağmen oldukça yoğun bir film. Filmi tam olarak kavrayabilmek için belli bir birikime sahip olunacak yaşta olmak şart. Aksi taktirde sadece efektlerin yoğun olduğu sahnelere takılıp kalır küçükler. Bilim, Kuantum Fiziği, Boyutlar ve Zaman, Uzay vs. gibi konulara ilgisi olanlar için bir kitabın veremeyeceğinden fazlasını teoride ilgi çekerek veriyor.
Budray'ın yükseleni akrep olduğu için dile getirdim DiCaprio'yu sen üzerine alınma Uchiha
Ortalamanın biraz üstünde bilgim var ama çok da değil, anlarım diye düşünüyorum.. Abi böyle akıl oyunları gibi film var mı ? Gerçek hayatta bulamıyorum bari filmlerde kendimi bulayım. (Benim gibi zeki insanları ) şaka tabii..
Yav o da mı akrep. Normalde olmasa bile yükseleni akrep. Ne çekiciliği var bu burcun anlamadım. Biz insan değil miyiz. Neyse beni ilgilendirmiyor
Evet bende de akreplik var yükselen de etkiler baya.Akrep'i diğer burçlardan yükselten ne tam olarak bende bilmiyorum ama sevdiğim kesin. Baksana en sevdiğim sanatçının haritasına
Burç konusu işin latife tarafı. Su gurubunun özellikle uçlardan olması nedeniyle akreplerin gizemli, madde ötesi olaylara ilgisi doğuştan gelir. Aldığı etkilerle ilgili. Onun dışında herkes insanoğlu insan. 12 parçadan oluşan bütünün bir parçası.
Yönetici yazdı: ↑10 Ağu, 23:48
Burç konusu işin latife tarafı. Su gurubunun özellikle uçlardan olması nedeniyle akreplerin gizemli, madde ötesi olaylara ilgisi doğuştan gelir. Aldığı etkilerle ilgili. Onun dışında herkes insanoğlu insan. 12 parçadan oluşan bütünün bir parçası.
Uchiha Sasuke yazdı: ↑11 Ağu, 00:51
Söylemeyi unuttum. Hemen de kaçtım savaş meydanından..
Bende teraziyim, yükselenim balık ama ne balığı bilmiyorum.(çok ciddiyim) hiç karşınızda şansım yok mu.
Terazi değil miyim iki kefeye koyarım sizi
Yükselen değil de normal burcumun balık olmasını isteyebilirdim. Benim haritamda şu burçları çok çok az ablamınkin de ise parapsikoloji yönünden en etkili konumu var. Gel gelelim bu konulara ilgili mi? Çok değil, sabrı yok.(Kime niyet, kime kısmet ) Neyse ki benim konumumda da başarı, parapsikoloji ilgi ve toplam 4 yerde geçiyordu hayal gücü var. Normalde sevmediğim şeyler burnumda biter derim neyse ki artık iyi yanlarını görüyorum.