Budray yazdı: ↑02 Eki, 19:41
Bu dönemlerde zaten zor. Çalışmak için bana göre el verişli değil. Hele benim gibi sınava girecek olanlar. Tamam 7/24 çalışmıyorum ama boş zamanlarım oluyor buda genelde dersleri düşünmekle geçiyor genelde. O yüzden meydan yapmıştık o çoktan gitti yani yaparım dedim de bırak yapmayı bu konular hakkında düşünmüyorum

Ama şunu söyleyebilirim bu işte imajinasyon gerekli yani ana maddeye bu kelime konmalı. Ve bunun için yardim eden etmenler konsantrasyon, inanmak vs.
Bende böyle şikayet edince "ama siteye girmeye vakit buluyorsun" derlerdi. Şimdi sıra bende

buraya gireceğine git tk çalış
Bende sınava çalışmaya başladım tk da rakip olamasak da bunda oluruz canım. Sadece istediğimiz yeri tutturacak mıyız tutturamayacak mıyız ona bakacağız. Okula gitmeyecektim ama komple herşeyi bir arada yürütmeye karar verdim. neyse..
İmajinasyon önemli ama o bile hakkıyla yapılmıyor. Şöyle yapacak kadar ilerlemek lazım.
Neyse resim bulamadım.

Hani kamerayı açarsın yatağının üstüne ejderya falan koyarsın ya. pokemon go daki gibi bir şey. Yani hayal ettiğimiz şeyi aklımızdan çıkarıp gerçek hayatla bütünleştirirsek asıl faydayı görürüz.
Budray yazdı: ↑02 Eki, 19:43
Soğuklar geldi bu arada valla bizim burda ayaklar donuyor ara sıra
Bu çalışmak için iyi bir şey. Hele kar yağınca o sessizlik, huzur...
hahaha sen soğuk görmemişsin.. İyi böyle vallaha ben evdeyim rahatım. Dışarıdakiler düşünsün. Gerçi o kadar açta açıkta kalan var. Keyif yapmaya da hakkımız yok..