Konuyu Anlama

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Konuyu Anlama

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Bunları okudum ve asıl merak ettiğin yazdım ama asıl merak ettiğin o değildi pardon kaptırdım kendimi :D
Bende onu merak ediyorum aslında herkesin aurasi hani parmak izi gibi midir? Diye.
Fakat o nedenlerden dolayı hani o kadar renk tonu dokusu özellikle bunlardan dolayı olabilir diye düşündüm.

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Budray yazdı: 23 Oca, 17:24
Aura hakkında benim de pek bilgim yoktu fakat aldığım kitapta ilk işim onu okumak oldu. Ama renklerin kişinin duygularına göre değiştiğini biliyordum. Kitapta diyor ki insan aurasinda şaşırtıcı derece de renk tonları bulundu diyor. Kırmızı 1000, turuncu 500, kahverengi ve mavi 1400, menekşe rengi 550 ve beyazın 12 tonunu kesfetmisler.
Her insanın 3 aurası olup bunlar ruhsal, zihinsel ve eterikdir diyor. Şimdi asıl merak ettiğine gelirsek auranin dokusu genelde karekteri, şekil ve rengi kişinin sağlığı ve duygusal durumunu gösterir diyor. Genelde aura insan benini çevreler fakat uzağa kadar yayılan auralar da varmış. Buda genelde ruhsal auraymıs.
O sayılar haricinde bildiklerim benimde o kadar ama kişiden kişiye farklılık gösteren bir şey değil sonucunu çıkarıyorum o zaman..
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 23 Oca, 17:30 Bunları okudum ve asıl merak ettiğin yazdım ama asıl merak ettiğin o değildi pardon kaptırdım kendimi :D
Bende onu merak ediyorum aslında herkesin aurasi hani parmak izi gibi midir? Diye.
Fakat o nedenlerden dolayı hani o kadar renk tonu dokusu özellikle bunlardan dolayı olabilir diye düşündüm.
Zannetmiyorum o rengin parmak izi gibi herkese özel farklı tonlarının olacağını..
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Uchiha Sasuke yazdı: 23 Oca, 18:40
Budray yazdı: 23 Oca, 17:30 Bunları okudum ve asıl merak ettiğin yazdım ama asıl merak ettiğin o değildi pardon kaptırdım kendimi :D
Zannetmiyorum o rengin parmak izi gibi herkese özel farklı tonlarının olacağını..
Evet renkten olunmuyor. Dokudan diyor ama doku derken orasını anlamadım. Parmak izi gibi ya da koku gibi olmaz ama insanın ne durumda olduğunu görebilirsin.
Uchiha Sasuke

Budray yazdı: 23 Oca, 18:53 Zannetmiyorum o rengin parmak izi gibi herkese özel farklı tonlarının olacağını..
Evet renkten olunmuyor. Dokudan diyor ama doku derken orasını anlamadım. Parmak izi gibi ya da koku gibi olmaz ama insanın ne durumda olduğunu görebilirsin.
[/quote]

Çıkamayacağım bu işin içinden ama hissetmeye dayalı sanırım. Çocuğuna bir şey olunca anneler hisseder ya bazen. Arada bağ olunca öyle şeyler olabilir ama auranın bununla bir alakası var mı bilmiyorum. Aura bedenleri dediğine göre telepati ile de bağlantısı olması lazım zira telepati da bazen mesajlar aurayı geçip içeriye giremiyor diye duymuştum..