Elementinizi belirleyin... ( Test )
elementinizi belirleyin, element belirleme, elementimi nasıl bulabilirim, element bulma testi, element belirleme testi
Re: Elementinizi belirleyin... ( Test )
Saçma sapan bir test daha (: Bende baktım da insanın cinselliği ile elementin ne alakası var ki ? Öyle bile olsa bende 9 su 9 ateş çıktı. diğerleri karışık. Yani element için olsa bile zıt şeyler nasıl eşit çıkabiliyor ? Element için değilse astroloji de böyle eşit olan zıtlıklara nasıl izin veriliyor ki ?
Bana göstermeyin şöyle testleri illa test hazırlatacaksınız (:
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bu astroloji için şimdi eşit çıkma olayını söyleyeyim.Uchiha Sasuke yazdı: ↑26 Eki, 14:44 Saçma sapan bir test daha (: Bende baktım da insanın cinselliği ile elementin ne alakası var ki ? Öyle bile olsa bende 9 su 9 ateş çıktı. diğerleri karışık. Yani element için olsa bile zıt şeyler nasıl eşit çıkabiliyor ? Element için değilse astroloji de böyle eşit olan zıtlıklara nasıl izin veriliyor ki ?
Sen bazı durumlar karşısında su grubu özelliğini gösterirken bazı durumlarda ateş grubu özelliğini gösterebilirsin. Mesela aile ortamında su grubu özelliği varsa aile konularında duygulanırsın, aşk olayında ateş grubu desek bu kez öfken çok olur ama ağlama gibi duygusal olaylar olmayabilir. (Sorun yaşadığında gösterilen tepki olarak esas al)
Sende ne zamandan beri test hazırlayacaksın hazırla artık

Benim beynim harbi kıt. Hiç o şekilde düşünmedim. Ben zıt şeylerin aynı anda etki gösterdiklerini sandım. Seni tebrik ediyorum.. (:Budray yazdı: ↑27 Ara, 21:06 Bu astroloji için şimdi eşit çıkma olayını söyleyeyim.
Sen bazı durumlar karşısında su grubu özelliğini gösterirken bazı durumlarda ateş grubu özelliğini gösterebilirsin. Mesela aile ortamında su grubu özelliği varsa aile konularında duygulanırsın, aşk olayında ateş grubu desek bu kez öfken çok olur ama ağlama gibi duygusal olaylar olmayabilir. (Sorun yaşadığında gösterilen tepki olarak esas al)
Sende ne zamandan beri test hazırlayacaksın hazırla artık![]()

Böyle bir testi hazırlamam imkansız gibi bir şey. Zira size hiç bir zaman %100 sonuç veremem. Vereceğim sonuç %60-70 civarında olur. Ki bunu vermem için de doğduğundan itibaren yaşadığın her şeyi bilmem gerekiyor. Bu da 17 yıl demek. Yani sana ait bir bilgi vermem için yaşadığın her şeyi bir film gibi 17 yıl seyretmem gerekiyor.
Psikolojim bozuk ben gidiyorum..

- Orion'lu TRWE_2012
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Bütün elementler 10 10 10 10 çıktı ne yapmalıyım? Şaka yapmıyorum ve hayır ergen değilim.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Herhangi bir şey yapmana gerek yok. Eşit dağılım olabilir. Çok yönlü olmak iyidir.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
Sitede ki son paragraftaki açıklamayı okursan orda da zayıf olanların geliştirilmesi gerekiyor diyor. Sözüm sana değil ama benim gibi avatar tutkunları bu testi yapıyor bu halbuki burçlarla olan bir test. Ama atıyorum ateş elementini bükenlerin özellikleri ateş burcu olanlarıyla da yakın. Su burcu mesela duygusaldır orda ki su kabilesi de duygusal bir kabile. Çizgi filmin ilginç yanı genler sayesinde yeteneklerin belirlenmesi fakat burçlarla da alakalı gibi biraz. Hiç yeteneği olmayan da oluyor buda genlerle aktarıldığına işaret ediyor. Sadece gücleriyle öne çıkan bir çizgi film olsa hadi neyse derim ama içinde işe yarayan bilgiler var. Bazılarına dikkat edince anlaşılıyor. İzlediğim zaman keşke not alsaydım diyorum.
Benim 15 hava çıktı ama nasıl kontrol edeceimi bilmiyom
- Budray
Merhaba, site de çeşitli konukr açıldı bununla ilgili app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch=mustafa.gnss0 yazdı: ↑16 Mar, 23:35 Benim 15 hava çıktı ama nasıl kontrol edeceimi bilmiyom
app.php/googlesearch?cx=partner-pub-311 ... itesearch=
-