güzel bir teknik daha

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
muku_baba

Re: güzel bir teknik daha

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

Şimdi anlaşılmıştır ne demek istediğiniz. Daha önce anlamamıştım şahsen ne demek istediğinizi sanki inanmıyomuşunz gibi gelmişti. Teşekkürler...

Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

hehe affola...
aynur_81

Okunmamış mesaj gönderen aynur_81 »

güzel bir teklif sundu arkadaşımız

e artık bir video gelir değil mi telekinezi.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Zamanla herşeyi öğreneceğiz hep birlikte. Telekinezi oyununun sınırlarıda buna dahil.. Kimse öyle bir video çekemeyecek ya da gösteremeyecek. bunun için çok üzgünüm..

Bir ipucu: Telekinezi enerjisi bulut gibi büyük bir hacim ve düşük bir kütleye sahiptir. Bu yüzden kapı itmeyi deneyin.

Bir ipucu: Telekinezinin olma ihtimaline inanmadığınızdan kendinizi kilitlersiniz. Onun yerine olmama ihtimalinin şart olmadığını düşünmek, olacağına ihtimal vererek çalışmalar yapmak çok daha yarar sağlayabilir. Kendinizi serbest bırakmış olursunuz.

sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Bir ipucu: Psi-çark ile telekineziye yeni başladıysanız günde 10 akşam, 10 dakika da gece çalışın. Sonra artırırsınız... Gündüz çalışmayın... Sonra gündüz çalışırsınız :)

muku_baba

Okunmamış mesaj gönderen muku_baba »

Burak AYDIN yazdı:Zamanla herşeyi öğreneceğiz hep birlikte. Telekinezi oyununun sınırlarıda buna dahil.. Kimse öyle bir video çekemeyecek ya da gösteremeyecek. bunun için çok üzgünüm..

Bir ipucu: Telekinezi enerjisi bulut gibi büyük bir hacim ve düşük bir kütleye sahiptir. Bu yüzden kapı itmeyi deneyin.

Bir ipucu: Telekinezinin olma ihtimaline inanmadığınızdan kendinizi kilitlersiniz. Onun yerine olmama ihtimalinin şart olmadığını düşünmek, olacağına ihtimal vererek çalışmalar yapmak çok daha yarar sağlayabilir. Kendinizi serbest bırakmış olursunuz.

sevgiler..
Bu kendini kitleme konusunda bişi dicem. Ben arkadaşlara elde kaşık çevirmeyi(bükme değil) öğretiyorum. Kesinlikle show amaçlı değil sadece benim çıkış noktam olan "herkes yapabilir" cümlesini insanlara inandırmak için yapıyorum. birkeresinde bir arkadaşım denk geldi. önce ben yaptım sonra ona verdim o dedi elini çevirdin ondan oldu, bilim olarak bu mümkün değil, bunda bir hile var felan dedi ama en sonunda kaşık elindeyken ddedimki inanıyorum bu kaşık dönecek de dedim. o da inanarak dedi ve elindeki kaşık döndü :D çok şaşırdı ama sonunda inandı... (bir başarı hikayesi) Teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Dönme derken? (:
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Burak abi öncelikle hoşgeldin, sana hak veriyorum bu konuda. Bu tür arkadaşlar çok oluyor, bişeyleri yaptıklarını iddaa ediyorlar ve sonra böyle teklifler görünce de ortadan kayboluyorlar.
Geri döndüm
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Teşekkürler sanırım sen kardeş sitede de varsın (:
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Evet abi ben herşeyi sizlerden öğrenmiştim zamanında =)
Geri döndüm