Güclerim ben istemeden ortaya çıkıyor ....

Moderatör: Sai

criminal_1994

Re: Güclerim ben istemeden ortaya çıkıyor ....

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

hayır hayır beni yanlış anlamışsınız dostlarım ! herkesde, yaşayan her varlığın hatta canlı cansız her maddenin belli bi aurası vardır. Bir şeyler verebildiysem ne mutlu bana !!!!
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
isimsizkahraman

Okunmamış mesaj gönderen isimsizkahraman »

criminal katılıyorum bende enerji var iyi o zaman seçilmiş kişisin hadi dünyamızı kurtar ne bekliyorsun eğitim mi ? ilgi mi ?
"İnsanların hepsi acizdir fakat bunu farketmeleri zaman alır"
Ahmet Çakmak
cehalet

Okunmamış mesaj gönderen cehalet »

Doğrudur.Genelde bu siteye uğrayan bu yaşlardaki arkadaşlar lambaları söndürüyor,metaller büküyor,çakralar açıyor,evinde eşyalar havada uçuşuyor,okulunda sevmediği insanları hasta ediyor... vs vs...Sen onlardan farklıysan yaptığın çalışmadandır.Enerjiden çok olumlama ile zihnindeki şartlanmayı kaldırmış olabilirsin ki bunun üzerinde bir süredir araştırma yapıyordum.Ama diğer arkadaşlar gibiysen diyecek sözüm yok...
Sınanıyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

dostum sen bunları istediğin zaman yapman lazım yoksa o bizdede oluo bnm evde kapı açılıo ama bn istediğimde olmuo isteyerek bük kaşığı
ozmn oluo mu :D
Kullanıcı avatarı
degre1

Okunmamış mesaj gönderen degre1 »

ayrıca bu güç herkezde var ama enerji yönlendirme yok hipnozda bir adama telkin vererek bu kitabı uçur falan diyorlar uçuyo bunu bir bilim adamımı ne yapmış hatta bu bilim adamıyla ilgili ödev hazırlamıştım

Kullanıcı avatarı
qnur55
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen qnur55 »

aynısı Bana Oluyor Su an Odamda Oturuyorum Mouseu tutan eelim sadece masade Psi Wheel im De kenarda Duruyor Kapı-Pencereler Kapalı Hava Akımı Yok . Başlıyor Dönmeye Psi-Wheel Bide Geçen Gün Şöyle Bişi Oldu Gine Psi-wheel Denemesi Yapıyordum;
Bırden Bur Hava Akımı Hıssettim (Normalde Sissetmem bunun Gibisini) Psi-wheel Döndü (Kapı-Pencere Kapalıydı Gene)
Yani Bendede Oluyor Normaldir Diyorum Cünkü Artık Benim İçin İnanılmaz Diye Birşey Yok ;)