Güclerim ben istemeden ortaya çıkıyor ....

Moderatör: Sai

LightMagic

Güclerim ben istemeden ortaya çıkıyor ....

Okunmamış mesaj gönderen LightMagic »

Daha once "üstadlarım ne oluyor bana" diye bir konu açmıştım... Güçlerim ister istemez orataya çıkıyor ... Şu şekillerde:

1- Metal paralar elim cebimdeyden elime yapışıyor ... elimi cebimden cıkarıyorum ve paraavucumun tam ortasına yapışık suruyor elimi ters çeviriyorum düzelmiyor........

2- Mesela bana doğru biri geliyor içimden bana ne diyeceğini anlıyorum bazen istemeden oluyor ... Geçen sinemaya gittik herkez adını vermiyim bi korku filmi oda gidelim dedi ... içimden geçirdim " şimdi komediye gitmek vardı diye" birden bire annem dedi hadi komediye gidelim ve herkezde istedi inanamadım ...

3- ilk kez ailemde anladı güclerimi su sekilde oldu :
Yemek yemişler ben okuldan gelene kadar ... bende eve gelince annem pilav koydu salonda yanlarında yiyordum ... pilav cidden soğuktu ... aklımdan geçirdim sıcak olsaydı die... aığzından kaşığı çıkardım ve farkettim işaret ve bağparmağımın olduğu yerden kaşık eridi eridi ve kırılarak yarısı yere düştü !!!!

4- en önemlisi bu :
Annemle tartışıyordum :( çok sinirlendim ve bağırdım... bağırırken lamba söndü ama tv çalışıyordu ... bir an korktum ve bağırmayı kestim ... Lamda YENİDEN YANDII !!

nasıl güçlerimi kontrol edicem ben ya :S

Cidden içimde bir enerji var .... ama kontrolsüz ...

netenes

Re: Güclerim ben istemeden ortaya çıkıyor ....

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Meditasyon üzerine çalışabilirsin. Daha genel olarak düşünürsek odaklanma. Yani istediğin şeye(somut, soyut) kısa sürede yoğun bir şekilde odaklanabilme ve istediğin hayali canlandırabilme. Bunları yaparsan enerjin üzerindeki kontrolun oldukça artar.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

vaov kaşığın erimesi süpermiş kapak çalşabilirsin odaklanmanı geliştirir
pixies forever <3<3
LightMagic

Tmm Çalışacağim Çok teşk. ederim... Bu arada basımdan bir olay daha geçti ;

Korku filmi izlemiştik ve çok korkuyordum ... Film bittikten sonra mutfağa girdim ... Kusenimle su içicektik :D (film çok korkunçtu adını vermıyım ) Sonra suyu icerken aklıma geldi korku anları bir anda karanlıktan bisiy geçmiş gibi hissetim ve korktum ... iste ne olduysa o sırada oldu ... Çok kortuğum için mutağın bir köşesine kaçmak istedim :) ( lütfen dalga gecmeyin ) aklımdan kaçmak geldi ve mutfağın tam ustunden kendimi gördüm ... inanılmazdı olduğum yerde duruyordum ... Sonra gözlerimi açtm kusenim korkudan ağlıyordu .. sonra sakinleştikten sonra ne oldu dedim ve cevabı : önce elimdeki bardak elimde kırılmış ve yere duşmuş bende olduğumm eyrde duşmuşum ... Ailem doktara gondermek istiyor ama ben istemiyorum :(( Ve elimde 1 çizik bile yok ...
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

sen ne çalıştın da böyle oldu ?
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

LightMagic

Bu siteyi gördüm ... Ve herkez bişiyler söylemiş .. bende dedimki deneme yanılma yöntemi yapiyim ben :D her gittiğim yerde sunu düdünüyorum .. ETRAFTAKİ TUM GÜZEL ENERJİ BENİM İCİME AKIYOR ... her zaman dusundum.... Galiba enerji toplamıs olabilirim ... Ama cok yoğun ve kontrol edemiyorum ...

İngilizce sınavında hiçbirşey bilmiyordum ... Gözlerimi kapadım dusundum çok kolay çok kıolay hepsini bilicem ... Elim nereye gitmek istediyse gitti ve işaretledi ... 16 test sorusundan 2 yanlıs .. 18 tane test gibi bosluk doldurmadan 4 yanlısım cıktı ... 32 sorudan 6 ynls :) Ve hic baskmadım bile sadece ( sallama ) elim nereye gittiyse onu isaretledi ....
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Bak bu mantıklı bir paranormal olay. Telepati, durugörü gibi şeylere biraz ağırlık verip dene. Bakalım yetenekli misin.
Kullanıcı avatarı
delux_74
Yaşadığınız İl: 73 Şırnak

Okunmamış mesaj gönderen delux_74 »

sendeki bende olsa daha ne isteyim ki, bana hiç bi halt oldu yok ya ..
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
Majere
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen Majere »

LightMagic yazdı:Bu siteyi gördüm ... Ve herkez bişiyler söylemiş .. bende dedimki deneme yanılma yöntemi yapiyim ben :D her gittiğim yerde sunu düdünüyorum .. ETRAFTAKİ TUM GÜZEL ENERJİ BENİM İCİME AKIYOR ... her zaman dusundum.... Galiba enerji toplamıs olabilirim ... Ama cok yoğun ve kontrol edemiyorum ...

İngilizce sınavında hiçbirşey bilmiyordum ... Gözlerimi kapadım dusundum çok kolay çok kıolay hepsini bilicem ... Elim nereye gitmek istediyse gitti ve işaretledi ... 16 test sorusundan 2 yanlıs .. 18 tane test gibi bosluk doldurmadan 4 yanlısım cıktı ... 32 sorudan 6 ynls :) Ve hic baskmadım bile sadece ( sallama ) elim nereye gittiyse onu isaretledi ....
Bilmediğin bir şeyi telekinezi ile öğrenemezsin. Belki kulak dolgunluğun olmuştur daha önceden biraz düşününce aklına gelmiştir. Böyle bir şeyin olması mümkün değil kesinlikle şans. Tesadüf demiyorum tesadüf kelimesini kullanmam pek ama kesinlikle şans (eğer gerçekten hiç bir derse girmeyip, hiçbir şey duymadıysan).
LightMagic

Bende enerji var ama unutmayın kontrolsuz enerji enerji deildir :D o yuzden kontrol etmeye calisiyorum ... Gercekten içimde çok büyük enerji var ama onu tam olarak kontrol etsem :)) ... Bana ygun bir çalışma programı yazabilirmisiniz ?

ŞİMDİDEN SAOLUN ***