psi wheel dönmüyor
- qnur55
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: psi wheel dönmüyor
alin buda benden kapaki filan firlat at..simdi bir siyah karton al birde a4 a4 u yuvarlak yaparak kes gine ortasina buyuk yuvarlak bir delik ar ve bunu siyah kartona yapistirr sonra ortadaki siyahliğa bir nokta ciz ve bna odaklan bu daha iyi is gorur
- burak999999
sessiz olmayan bir ortamda nasıl yapacağız mesela sahnede show yapacağız sessiz olmayacak o zamanda nasıl kaşık bükme , kağıt döndürme gibi telekinezileri nasıl yapacağız
-
Arkadaşım en başta sessiz ortamda başlayacaksın sahne ortamını napacan sen daha yeni başlamışsın sahne ortamında nasıl odaklanacam diyorsun önce onu defalarca döndürmeyi başar kontrolü sağla ondan sonra gerisi gelir zaten.
- yolcu37
arkadaşlar kagıda bakıyorum köşelerine bakıyorum kenarlarına bakıyorum içimden sağa dönüyor sola dönüyor şimdi dönecek diyorum 5 dk geçiyor 10 dk geçiyor dönsene lanet olası demeye başlıyorum artık dönmüyor bir türlü off neden böyle oluyor :/
Tuttum resmini indirdim duvardan,duvar ağlamaya başladı..
-
Bende yeni başladım ama psi-wheel'i döndürmek için odaklandığımda bulunduğum odada yanan ışığın voltajı düşüyor. Ama psi-wheel'i daha döndüremedim o ayır bi konu :D
- burak999999
psi wheeli döndürdüm o da hava akımındanmış sonra bir kap geçirdim üstüne öyle denedim sonuç ---
-
öyle düşünme emin ol kap içinde döndürmek çok daha zor(ben hala kap içinde ddöndüremiyorum)ama istedigim yere gidiyor wheel(genelde:D)burak999999 yazdı:psi wheeli döndürdüm o da hava akımındanmış sonra bir kap geçirdim üstüne öyle denedim sonuç ---
- CRAZYCUPER44
ben de 3 gündür deniyom olmuyor
lütfen bi yardım edin
sanki kıpırdıyo ama dönmüyo
lütfen bi yardım edin
sanki kıpırdıyo ama dönmüyo
- pokercem
Bak burak olmuyor deme en küçük hareketinde bile sevin ve kendini motive et ve genelde sabah kalktığın zaman yap ellerini kullan ben geçen akşam 1 tur maks yaparken bu sabah 4-5 tur hızlıca döndürdüm ama dediğim gibi olmuyor off ya kahretsin falan deme sürekli olucak tamam be bu sefer yapçam gibi düşün ve rahatlamaya çalış. Sonucunu görüceksin eminim. İyi çalışmalar
Something is everything is happens
-