durugörü
Moderatör: Sai
- hkn7101
durugörü
Arkadaşlar durugörü diye birşey var gözü kapapatıp başka biryeri görmek vücudun biryerdeyken gözün başka yeri görüyor yani bir nevi filimlerde olan sihirli kürede cadıların büyücülerin başka yeri görmesi gibi birşey,,, bu konuda birçok kişinin gördüğü iddaa ediliyor bu telekinezinin bir dalımı yada arasında bir bağ varmı ben buralarda biraz yeniyim ve bu konudaki inançlarım çevremdeki insanlardan daha farklı ben böyle şeylerde inancım çok fazla... telekinezi sadece objelerin hareket ettirilebilmesi ile mi alakalı. Ben telekineziyi araştırdığımda durugörü gibi şeyler karşıma çok çıkıyor.. Bende telekinezi ile alakalı olduğunu düşünüyorum ama telekinezinin sözcük anlamı sadece nesnelerin hareket ettirilmesiyle alakalı yani kafam karışık ve beyingücüyle neler yapılabilir diye bir sorum olmuştu çok fazla arkadaşın cevap yazmamasıyla sorularıma tam anlamıyla cevap alamadım. Bu konularda beni aydınlatacak arkadaşlar olursa eğer ben şimdiden teşekkür ediyorum...
- HİPerSPAce
Re: durugörü
durugörü evet gözünü kapatınca şekiller ve renkler görmen.telekinezi sadece objeleri hareket ettirme değil.bence sen olaya telekinezi olarak değilde parapsikoloji olarak bak.Telepati var astral var hipnoz var.
Alii adventus sol glacies templum perditus ignis Terra novus lumen regnum Atlantis
-