Öncelikle Selamun Aleyküm ...
Siteyi bu sabah buldum hoşuma gitti çocukluktan beri böyle şeylere ilgim vardır.Psi-Whell i daha tam hakim olamasamda yapabiliyorum.Meditasyonu falanda denedim hemen hemen hepsi işe yaradı.Fakat bana msnden yardımcı olabilecek birini arıyorum,eğer biriniz gönüllü olarak benim gibi bir belaya yardımcı olmak isterse çok sevinirim. =)
Bana Yardımcı Olacak Birilerini Arıyorum :)
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bana Yardımcı Olacak Birilerini Arıyorum :)
A.S.
Hoşgeldin.
1- Başlık yanlış. Eğer bir konuda yardım istiyorsan bunu başlıkta dile getirirsen daha kolay yardım bulabilirsin.
Dışarı çıkmış hangi konuda belli olmayan bir yardım çağrısı gibi duruyor.
2- MSN veya özel mesaj ile yardım yapılmaz. Çünkü gelen her üyeye bu şekilde yardımcı olunsa en azından 100 kişilik bir operatör servisi kurmak gerekir. Senin yardım istediğin bir konuda sayfalar üzerinden cevap bulunabilirse aynı sorundan müzdarip olan başkaları da yararlanabilir.
Bu yüzden başlık kilitleniyor
Hoşgeldin.
1- Başlık yanlış. Eğer bir konuda yardım istiyorsan bunu başlıkta dile getirirsen daha kolay yardım bulabilirsin.
Dışarı çıkmış hangi konuda belli olmayan bir yardım çağrısı gibi duruyor.
2- MSN veya özel mesaj ile yardım yapılmaz. Çünkü gelen her üyeye bu şekilde yardımcı olunsa en azından 100 kişilik bir operatör servisi kurmak gerekir. Senin yardım istediğin bir konuda sayfalar üzerinden cevap bulunabilirse aynı sorundan müzdarip olan başkaları da yararlanabilir.
Bu yüzden başlık kilitleniyor
Aramak, güzel bir çabadır.
-