bazen dünya titriyor :) :)

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Xardas

bazen dünya titriyor :) :)

Okunmamış mesaj gönderen Xardas »

Öncelikle bu kadar güzel ve kaliteli bir forum sitesi bulduğum için mutlu olduğumu ve yetkililere teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum... Çocukluğumdan beri hep hayal kurardım, ateş topları, yıldırım gücü vs. vs. Ama bu siteyi görünce hatalı bir düşüncem olduğunu anladım : Bunları "doğa üstü güç" kapsamında tutmak ve yapılması imkansız gibi görmek... Bu düşüncemden beni kurtardığınız için teşekkür ediyorum...Asıl meseleye gelirsek: Telekineziden haberim olmadan önce de gece yatarken lambaya bakıp ışığının arttığını ve sonunda patladığını hayal ettiğim olurdu. Ama tabi bunun imkansız olduğunu düşünürdüm... Sonra gerçekten de böyle birşeyin olabilceğini öğrendim ve denemelere başladım... ilk denememde gördüğüm şey lambanın ışığının zaman zaman anlık artışlar göstermesiydi, ama heycanlanıp bırakıyordum. Ertesi akşam etütte 6 florasan(çiftli olanlardan) sadece birinin sol tarafındakine odaklandım ve yaklaşık 1 ders boyunca ,ufak molalarla lambaya odaklandım ve ışığın artıp florasanın patladığını düşündüm... Yine aynı şeyler oldu ve bu sefer heycanlanıp bırakmadım. Ardından olan oldu :) Şalter attı :) Şalter açıldığında odaklandığım florosan sönmüştü :) 6 florosandan(12 adet oluo)sadece 1i sönük duruyordu. Acaip şaşırdım :) O gece hiç yanmadı o florasan, ertesi sabah eski haline geldi. Ama içimde hala bir şüphe vardı. Aradan 2 gün geçti, wc ye giriyordum sarı ampule odaklandım ama fazla umursamadım. Enerjinin artıp ampulün söndüğünü hayal ettim. 4-5 dk sonra ampul sönükleşti :) Tungsten kısmı düzensiz yanıyordu. O an hiçbir şüphem kalmadı, zaten başından beri inanıyordum ama şuan içimde en ufak şüphe yok :) Bir diğer merak ettiğim konu: psi-wheel çalışmalarına başlayalı bugün 3. günüm olacak. ilk gün hiçbirşey olmadı, ama diğer gün ufak titreşimler ve çok az dönüş gözlemledim.Duyduğum kadarıyla lambalara etki etmek psi-wheelden çok daha zormuş. Ben bunu eskiden beri lambalra bakp hayal kurmama bağlıyorum. Doğru mu düşünüyorum? ve en önemli sorum bugün telekinezide 4. günüm(araştırma dönemini saymıyorum) zaman zaman nesneler ve görüntüler hareket ediyor, dünya titriyor gibi geliyor :) Bu normal birşey mi? Sorularıma cevap bulacağıma eminim, şimdiden teşekkür ederim...
İnanç herşeyden güçlüdür

netenes

Re: bazen dünya titriyor :) :)

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

normal bir sey, ugrasip basindan gecenleri anlatman iyi olmus. ilk defa odaklanmayi denediginden biraz sasirman dogal.
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

odaklandığın için ve dünyanın titriyor gibi gelmeside alfaya geçtiğin için
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
Xardas

anladım :) zaten son bikaç gündür içimde garip bir rahatlık ve huzur var :) Bu arada psi-wheel bugün hiç kıpırdamadı :) Ama başarıcam, 1-2 haftaya döndüreceğime eminim :)
İnanç herşeyden güçlüdür
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

Xardas yazdı:anladım :) zaten son bikaç gündür içimde garip bir rahatlık ve huzur var :) Bu arada psi-wheel bugün hiç kıpırdamadı :) Ama başarıcam, 1-2 haftaya döndüreceğime eminim :)
lambayı söndüren psi-wheelide döndürür:)

Kullanıcı avatarı
Xardas

byfreestylerap yazdı:
Xardas yazdı:anladım :) zaten son bikaç gündür içimde garip bir rahatlık ve huzur var :) Bu arada psi-wheel bugün hiç kıpırdamadı :) Ama başarıcam, 1-2 haftaya döndüreceğime eminim :)
lambayı söndüren psi-wheelide döndürür:)
işte bana garip gelen de bu ya :)
İnanç herşeyden güçlüdür
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

kafana takma fazla iyi bir telekinesis olduğunu herzaman kolaylıkla döndürebildiğini düşün rahat ol psiwheelin en üst noktasına odaklan sola yada sağa döndüğünü düşün yapman gereken bu kadar bence zor olarak gördüğün için dönderemiyorsun
Kullanıcı avatarı
Xardas

Olabilir. Taktikler için saol.
İnanç herşeyden güçlüdür
Kullanıcı avatarı
Berk

Okunmamış mesaj gönderen Berk »

Psiwheeli yapıorum bende gerçekten kolay:)Denemen yeterli olur
Astralseyahat.net
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

AAA EWT Odaklanınce bende de titriyo ama daha çok sallanıyo gibi dimi :)
pixies forever <3<3