Sorularıma Cevap Arıyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?
-
Sorularıma Cevap Arıyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?
Merhaba arkadaşlar cevap aradığım birkaç soru olucak ancak alay yada dalga konusu haline gelen bazı topicler gördüm lütfen ciddi olarak cevaplanmasını rica ediyorum..
bazen sinirlendiğim zamanlarda (cok nadir oldu bugune kadar ancak son olusunda farkına wardım) kapı yada pencerenin aniden çarpması veya bi eşya ( bardak şişe ağırlığı cok olmayan vb.)nın düşmesinin sebebini arıyorum sizce bununla bi ilgisi varmıdır? Rüzgar olabilir ama rüzgarın olmadığı yerlerde de oldu..
telekinezi tekniklerini bir kaç kere denedim ama bir sonuc elde edememiştim ancak olmadık zamanlarda enerji bosalmasını hissettiğim oldu sanki patlatıcak herseyi ve bi kaç kerede ellerimde görmediğimm ama varlığından emin olduğum avcumu kavrayan topların olduğunu hissettim araştırma yaptıktan sonra psiball olduklarını öğrendim ancak nasıl yapılır hiç bi bilgim yok...
yapabildiğim tek şey kendimi bir cisim insan havyan yerine koyabilmek onun gözünden/pozisyonundan görebilmek cevreyi ancak bu küçüklüğümden beri daha telekinezi kelimesini duymadan önce farkettiğim bi şeydi..
sizce bunlar gerçekmidir yoksa?? belki saçma buldunuz ancak genede bi cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar ayrıca telekinezi öğrenmek istiyorum
bazen sinirlendiğim zamanlarda (cok nadir oldu bugune kadar ancak son olusunda farkına wardım) kapı yada pencerenin aniden çarpması veya bi eşya ( bardak şişe ağırlığı cok olmayan vb.)nın düşmesinin sebebini arıyorum sizce bununla bi ilgisi varmıdır? Rüzgar olabilir ama rüzgarın olmadığı yerlerde de oldu..
telekinezi tekniklerini bir kaç kere denedim ama bir sonuc elde edememiştim ancak olmadık zamanlarda enerji bosalmasını hissettiğim oldu sanki patlatıcak herseyi ve bi kaç kerede ellerimde görmediğimm ama varlığından emin olduğum avcumu kavrayan topların olduğunu hissettim araştırma yaptıktan sonra psiball olduklarını öğrendim ancak nasıl yapılır hiç bi bilgim yok...
yapabildiğim tek şey kendimi bir cisim insan havyan yerine koyabilmek onun gözünden/pozisyonundan görebilmek cevreyi ancak bu küçüklüğümden beri daha telekinezi kelimesini duymadan önce farkettiğim bi şeydi..
sizce bunlar gerçekmidir yoksa?? belki saçma buldunuz ancak genede bi cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar ayrıca telekinezi öğrenmek istiyorum
-
Re: Sorularıma Cevap Arıyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?
bi yerde görmştüm ,
'' Evde yanlızken fln sürekli bazı korkularımız sebebiyle kapıların çarpmasından fln korkarız , ve bu bilinç altımızda isteksiz olarak her zmn olur , bu yüzdn bu tür durumlarda kapılar gıcırdayabilir/çarpabilir , yada herhangi bir ses çıkabilir (yada benzeri ) ''
Belki sende sinirlenince içinden bişeyleri kırmak istersen buna fazla odaklanıyorsundur(istemedende olsa ) yani çok sinirlenden dolayı olmuş olabilir ama bilemem tabi
Herşeyi o kdr ilginç düşünme :D kndini o kdr kaybetmişinki herşeyi telekineziye fln bağlıyorsun gibi qeldi bana:D
Birilerinin gözünden görebilme olayı empatidir , bunu her kez yapabilir D:
Durduk yere psi ball çıkmaz , sen ellerini o pozisyona getirip , her çocuk gibi keşke bi yeteneğim olsa fln gibisindn düşünmüşün çok zorlayıncada bişiler hissedip üstüne gitmişin işte.
'' Evde yanlızken fln sürekli bazı korkularımız sebebiyle kapıların çarpmasından fln korkarız , ve bu bilinç altımızda isteksiz olarak her zmn olur , bu yüzdn bu tür durumlarda kapılar gıcırdayabilir/çarpabilir , yada herhangi bir ses çıkabilir (yada benzeri ) ''
Belki sende sinirlenince içinden bişeyleri kırmak istersen buna fazla odaklanıyorsundur(istemedende olsa ) yani çok sinirlenden dolayı olmuş olabilir ama bilemem tabi
Herşeyi o kdr ilginç düşünme :D kndini o kdr kaybetmişinki herşeyi telekineziye fln bağlıyorsun gibi qeldi bana:D
Birilerinin gözünden görebilme olayı empatidir , bunu her kez yapabilir D:
Durduk yere psi ball çıkmaz , sen ellerini o pozisyona getirip , her çocuk gibi keşke bi yeteneğim olsa fln gibisindn düşünmüşün çok zorlayıncada bişiler hissedip üstüne gitmişin işte.
- whaki
sinirlendiginde olan seyler, buyuk ihtimalle enerjinden dolayidir, bunu baska konulardada gordum, kimisi yazmis sinirlenince bardaga bakinca kiriliyor falan gibisinden, seninkide buyuk ihtimal bole, yani sende iyi bi telekinezi yetenegi var bence, bu islere hemen baslamani tavsiye ediyorum :D
telekinezi denedim fakat yapamadim dedin, bu bence bi sorun degil, biraz ugrasirsan yaparsin, sitedeki psi wheel teknigini oku ve uygulamaya calis =) fakat ilk baslicagin kagit A4 olmasin, cok ince bi kagit olsun ve 4x4 veya 5x5 olarak baslamani oneririm.
elinde olusan ve goremedigin toplar buyuk ihtimal psi balldir, oda enerjiyi elinde topladiginda olusur, psi ball yapip oynamak bnm cok hosuma gidiyor, elimin arasinda manyetik bi guc oluyor :D
birde kendini baska canlilarin yada cisimlerin yerine koyarak gordugunu soluyorsun, bunu ilk defa duydum ( bende daha yeniyim fazla bilgim yok ) fakat yalan solicek halin yok, simdi bunu cok merak ettim, buraya aciklar misin nasil yaptigini ?
yardimci olabildiysem ne mutlu bana :D
telekinezi denedim fakat yapamadim dedin, bu bence bi sorun degil, biraz ugrasirsan yaparsin, sitedeki psi wheel teknigini oku ve uygulamaya calis =) fakat ilk baslicagin kagit A4 olmasin, cok ince bi kagit olsun ve 4x4 veya 5x5 olarak baslamani oneririm.
elinde olusan ve goremedigin toplar buyuk ihtimal psi balldir, oda enerjiyi elinde topladiginda olusur, psi ball yapip oynamak bnm cok hosuma gidiyor, elimin arasinda manyetik bi guc oluyor :D
birde kendini baska canlilarin yada cisimlerin yerine koyarak gordugunu soluyorsun, bunu ilk defa duydum ( bende daha yeniyim fazla bilgim yok ) fakat yalan solicek halin yok, simdi bunu cok merak ettim, buraya aciklar misin nasil yaptigini ?
yardimci olabildiysem ne mutlu bana :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
-
Gördüğüm bi cisim kişi nesne vs. ona baktıktan bir süre sonra kendimi sanki ordaymısım gibi hissedip onun olduğu yerden etrafı görebiliyorum. Mesela sokaktan biri geçiyor ve bnde onu balkonumdan görüyorum cok kısa bi süre içinde onun gözlerinden görüyor gibi hissedip etrafı o an kafamın içinde görmeye baslıyorum gözlerim acıkken rüya görürgibi... nasıl yapabildiğimi hiç bilmiyorum ama oluyor. Ancak yazı gibi şeyleri okuyamıcak kadar bulanık oluyor hersey bi kaç kere üniversitede sınavlarda denedim bunu basarısız oldum :Dwhaki yazdı:
- byfreestylerap
- İletişim:
ilginç bişey nasıl yaptığını öğrenirsen banada söylersin dimi:D ben sadece sokaktan geçen insanların enerjilerini hissedip nerde olduğunu söyleyebiliyorum seninki daha iyimiş takas yapalımmı:d bence iyi yeteneklerin var biraz daha çalışıp geliştirmelisinramspower yazdı:Gördüğüm bi cisim kişi nesne vs. ona baktıktan bir süre sonra kendimi sanki ordaymısım gibi hissedip onun olduğu yerden etrafı görebiliyorum. Mesela sokaktan biri geçiyor ve bnde onu balkonumdan görüyorum cok kısa bi süre içinde onun gözlerinden görüyor gibi hissedip etrafı o an kafamın içinde görmeye baslıyorum gözlerim acıkken rüya görürgibi... nasıl yapabildiğimi hiç bilmiyorum ama oluyor. Ancak yazı gibi şeyleri okuyamıcak kadar bulanık oluyor hersey bi kaç kere üniversitede sınavlarda denedim bunu basarısız oldum :Dwhaki yazdı:
- Gambit
Aynı şey bende de oluyor.Ama bence bu görüş açısıyla ilgili tamamen.Belki de başka bir nedeni vardır ama güzel bişey:)
Olmaz olmaz deme,olmaz,olmaz..
- whaki
tam olarak ne dusunuyorsunuz ne hissediyorsunuz, yani ne yapiosunuzunda onlarin gorduklerini goruosunuz ? o zmn tuvaletini yapan bi adami arkadan gorursen ve gordugu yeri gorursen iyi bi deneyim olmayabilir :D
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
- Gambit
:D Bi kaç saniye durduktan sonra gözümde canlanmaya başlıyo.Deminde oldu:D Ama düşününce olmuyo sanki birden oluyo.Belki onun gördüğü yerleri önceden bende görmüşsem ondan olmuştur.Biraz da hafızayla alakalı sanki?
- whaki
denedimde olmadi :D o kdr yetenekli degilim ben :P
- Gambit
Bence göz yanılması ya da bakış açısı:D Fenomen mi olduk lan yoksa ?:D:P
-