Telepati miydi?

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Starkiller.05

Telepati miydi?

Okunmamış mesaj gönderen Starkiller.05 »

Arkadaşlar bir Parapsikoloji sitesinde okumuştum...Bir arkadaşa madeni para verdim ve ben arkamı döndüm o parayı sağ yada sol eline saklamasını istedim böylece bulabilcektim.Sonra parayı buldum.Bu bir çok kez oldu.10 kere yaptık 9'unu bilebildim.Hatta bi kere parayı eline saklamamıştı,''elindemi dedim para'' hayretler içinde kaldı.Sizce bu gerçektende Telepati miydi?

DeanWinchester

Re: Telepati miydi?

Okunmamış mesaj gönderen DeanWinchester »

olabilir ama düşük ihtimalle
Kullanıcı avatarı
Starkiller.05

DeanWinchester yazdı:olabilir ama düşük ihtimalle
Bunu okuduğum site çok iyi bir site ve telepati ile ilgili olduğu yazıyordu o yüzden sordum :)
DeanWinchester

Okunmamış mesaj gönderen DeanWinchester »

Ben harf deniyorum arkadaşım bir harf tutuyor aklından bende onu durugörü yaparak bulmaya çalısıyom genellikle tuttuğu harfe yaklaşıyorum yani kaç çizgili bir harf olduğunu bulabiliyorum
Kullanıcı avatarı
Starkiller.05

DeanWinchester yazdı:Ben harf deniyorum arkadaşım bir harf tutuyor aklından bende onu durugörü yaparak bulmaya çalısıyom genellikle tuttuğu harfe yaklaşıyorum yani kaç çizgili bir harf olduğunu bulabiliyorum

Ben tanışma bölümünde açtığım konudada yapabildiklerimi yazmıştım.Ben genellikle aklından ''en sevdiğin meyve,en sevdiğin hayvan'' gibi şeyler tut diyorum genelde biliyorum ama maalesef dokunarak şimdilik :)

Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Tebrikler :) Bununla ilgili telekült gücü adlı kitapta da bilgi veriliyor. Sitede paylaşımı yapıldı indirip okumanı tavsiye ederim :)
Kullanıcı avatarı
Starkiller.05

gabrielgray yazdı:Tebrikler :) Bununla ilgili telekült gücü adlı kitapta da bilgi veriliyor. Sitede paylaşımı yapıldı indirip okumanı tavsiye ederim :)
Tavsiyen için teşekkürler :)
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

şimdi hayır telepati değil dersem tatmin olmıcaksın o yüzden sormana gerek yok o anki hissettiğin şey telepati olduğunu anladıysan sormana gerek yok...Telepati olup olmadığını o anı yaşayan sen dahaiyi anlarsın....
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka