DİĞER BOYUTLA ALAKALI SORULAR BU KONUYA...

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

DİĞER BOYUTLA ALAKALI SORULAR BU KONUYA...

Okunmamış mesaj gönderen ibrahimduygulu »

Sorularınızı bu konuya yazmanızı rica ediyoruz diğer konularda üç harfli konusu felan açmazsanız seviniriz...ŞUNU SÖYLEYEYİM BU İŞLERİN CİNLERLE ALAKASI YOKTUR. ÖNERİ İSTİYOSANIZ ÇOK ÖNEMSEMEYİN ONLARI ÇOKTA KÜÇÜMSEMEYİN...sorularınızı bekliyoruz...
En son ibrahimduygulu tarafından 23 Oca, 17:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: DİĞER BOYUTLA ALAKALI SORULAR BU KONUYA...

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Boyutmu :?:
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
ScHoqoLaDe

Okunmamış mesaj gönderen ScHoqoLaDe »

üç harfli ne anlama geliyo?
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

Cinlerin boyutu ferdi kardeşim onun için diğer boyut dedim teknik bi konuşma olsun gibisinden yazdım...cinler alemi yani...
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

ScHoqoLaDe cinler yani arkadaşım...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

He Anladim aciklamaya ve basliga gore tesekkur ederim eminim burda cinlerle olan sorulara cevap bulacaklar. :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
bedbinx

Okunmamış mesaj gönderen bedbinx »

merhaba arkadaşlar
ben kendimi bildim bileli maddeleri haraket ettiebilecegime inanmışımdır ama son zamanlarda farklı bir bişeyler olmaya başladı
ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ama yürüdügümde yerki taşı bile hareket ettirecekmişim gibi geliyo
aslında bunu ben yapmıyordum iiçimden birşey bana bunu yapmamı söylüyor
ve internetten telekinezi hakknda bazı araştırmalar yaptım
ve şu kagıt olayını denedim
ignenin ucunda olan
sanırsam 30 dakkaya yakın hiç durmadan sadece düşüncelerim etrafında döndü
ve ben korkmya başladım çünkü
artık yürüyemiyorum yoldan geçerken zihnim bana binaları hareket ettirmemi sölöylüyor
ya yanlış birşey yaparsam sie korkuyorum ne olur bana yardım edin
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

bu senin söylediğin herşeyi oynattırabilme gibi bişey geçiyo diyosunya bu daha iyi aslında inanıyosun inanan ve isteyen kişi başarır bunu zaten psi weel 30 dk dönmesi garip bişey değil bilesin bu işle uğraşan herkes yapabilir korkulacak bişey yok sabaha kadar de döner yani ... yoldan geçerken bişey hareket ettirme zihniyeti zaman içinde kaybolaak merak etme zaman gerekiyo biraz...ondan neden korkasınki bu işlerin cinlerle alakası yok onla bağlantı kuruyosan alakası yok bilesin korkma yani... ayrıca cisimleri hareket ettir diyosa beynin niye korkasınki kimileri bunu çok ister ama böyle bi zihniyeti yakalayamaz...senin gelişimin için faydası olur...
gzm:)

Okunmamış mesaj gönderen gzm:) »

merhaba arkadaşlar!
bn küçüklüğümden beri bu konularla ilgili ve de meğilliyim.. bu yüzden de sürekli araştırmalar yapıyorum. telekinezi yeteneğimin olduğunu güşünüyorum çünkü bazı belirtilerini görüyorum kendimde. geliştirmek için neler yapabileceğimi araştırdım ama pek bir etkisi olmadı. bana bi tavsiyede bulunabilirmisiniz??
Kullanıcı avatarı
ibrahimduygulu

gelişmek için tavsiyem fenomen kardeşimin siteye eklemiş olduğu kapak konsantrasyonu olayıdır...bu konuyu bulmak istiyosan fenomen kardeşimin isminin üzerine tıkla sonra orda ileti kısmından bulabilirsin gelişmen için çok yardımı olacaktır...tabi bazı engellerle karşılaşacaksın onları aşmak için siteyi kullan yardım al arkadaşların hepsi yardım edecektir tabi bende ederim...konsantre olurken boş düşünceksin olabildiği kadar boş düşünmeye çalışacaksın.sen boş düşünmeye çalıştıkça gelişeceksin....