Elektrokinezi
Moderatör: Sai
-
Elektrokinezi
Var mı böyle birşey? Yapabileniniz var mı aranızda? Sanırım yeteneğim var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.
- fenomen
- Yönetici
Re: Elektrokinezi
var aramizda dogru bir sey quantum_99 adli uyemiz.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
Teşekkürler. Biraz aydınlatırsa beni mutlu olurum. 

- fenomen
- Yönetici
Kendisi siteye fazla ugramiyor.Görürsem söylerim.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
bende biraz yapıyorum aslında ampulün voltajını düşürüyorum filan gerçi 220 v lukta kendiliğinden oluyo ama küçük deney ampullerini kontrol edebiliyodum.. şmdi artık uğraşmadıım için birşey diyemem.. ama o hissi hala hatırlıyorum..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
ben tk ye ilk başladığımda blinsizce 3 ampul patlattmıştım
-