Merhaba arkadaşlar bu iyi bir gelişmemidir?
Moderatör: Sai
-
Merhaba arkadaşlar bu iyi bir gelişmemidir?
arkadaşlar benimle dalga geçiyodu. bütün gün odaklanma çalışıyordum. okul ortamında aldım 5 ytl yi iki ucunu kıvırdım telekinezi ile. hava kaldırdım iki ucunu. katlatıp düzelttiler gene verdikler. gene yaptım. kendi verdiği paraları büktüm. birde aşırı sesli ortam sizce iyi bir gelişmemi hiç birşey yapamazdımö sadece kapak olayı _?
- multiplayer1
Re: Merhaba arkadaşlar bu iyi bir gelişmemidir?
bunu çok kişiye anlattık...bide sana anlatalım klawyemize mi yapışır...
şimdi okulda telekinezi çalışman çok çok yanlış arkadaşlarının senle dalga geçmesi çok çok normal...sesli ortamda da konsantre olabilmen çok iyi bi gelişme ama telekinezide somut sonuca varmadan önce sessiz kimsesiz ortamlarda çalış..günde 1 saat tok karnına bol bol kapak çalış ama kimse seni rahatsız etmesin...daha da ilerliyeceğine ben inanıyorum!!!
Örn. ben okulda arkadaşlarımı ısıtmak için termokinezi yapıyorum hepsi ısınıyo ve hepsi telekineziye inanıyolar...(Çünkü buz gibi bi havada gözleri kapalı ellerini iki yana açmış birinin onları ısıtabildiğini görünce ister istemez inanıyolar...)
şimdi okulda telekinezi çalışman çok çok yanlış arkadaşlarının senle dalga geçmesi çok çok normal...sesli ortamda da konsantre olabilmen çok iyi bi gelişme ama telekinezide somut sonuca varmadan önce sessiz kimsesiz ortamlarda çalış..günde 1 saat tok karnına bol bol kapak çalış ama kimse seni rahatsız etmesin...daha da ilerliyeceğine ben inanıyorum!!!
Örn. ben okulda arkadaşlarımı ısıtmak için termokinezi yapıyorum hepsi ısınıyo ve hepsi telekineziye inanıyolar...(Çünkü buz gibi bi havada gözleri kapalı ellerini iki yana açmış birinin onları ısıtabildiğini görünce ister istemez inanıyolar...)
- iynx
bende şifa vermek için dokunduğumda resmen terliyorlardı.. bide çok güzel zihin analizi yaparım.. kzılar bayılır... 

- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
multiplayer1 başka özelliklerin neler söyleyebilirmisin?
- iynx
bluetooth, tri-band, 2500 saat konuşma süresi, 3 mp kamera..

- Amethyst
ROFL..... aahahahahahah XD! dudeee ..iynx yazdı:bluetooth, tri-band, 2500 saat konuşma süresi, 3 mp kamera..![]()
![]()
"Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." - Mustafa Kemal Atatürk.
- multiplayer1
termokinezi yapabiliyorum...zaza54 yazdı:multiplayer1 başka özelliklerin neler söyleyebilirmisin?
50 cm'den ellerimi kullanmadan psi whell çevirebiliyorum...
Kavanozun içinde ellerimi kullarak psi whell çevirebiliyorum...
Psi ball yapabiliyorum..
kendimi tüm telekinetik saldırılara karşı koruyabiliyorum
Hafif cisimleri istediğim gibi oynatabiliyorum...
Telepati ile bazen olacak olayları 1 gün öncesinden görüyorum..(ama bu isteyerek olmuyo)
işte 10 tane iskambilin içinden istediğimi bulabiliyorum..
bide çok deli king oynuyorum kimseyi tanımam king de xD
-
teşekkürler
- multiplayer1
reca ederiz her zmn burlardayız...
-
ya ben kapak felan calısmadan direk psi wheel yapdım ve döndere biliyorm psi ball ıda çalısıorm psi balldada avuclarm felan titriyo ama fırlattıgımda etki etmiyo bi yardm edin nasl etki ettirtcem
-