Astral Deneyimim

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
ßy_kanser

Astral Deneyimim

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

Deneyim no: 6
Süre: 58 dk.
Gelinen Aşama: 3

Bu gece Saat 20.00 sularında astral denemesi yaptım. İlk olarak her yerim uyuştu daha sonra alnım gerildi ve ağrımaya başladı. Son olarakta hafiften görüntüler gelmeye başladı. Güzel gidiyodu astral fakat bi kaşıntı başladı elimde daha doğrusu bi gıdıklanma dedim heralde belirtidir, çünkü her tarafım uyuşmuştu o his bana garip geldi neyse kaşıntı gıdıklanma tarzı olan o duygu elimden dirseğime ordanda omzuma ve daha sonra yüzüme kadar geldi. Artık rahatsız olmaya başladım yaptığım meditasyon boşa gitti çünkü aklıma düşünceler gelmeye başlamıştı bende yarın bidaha denerim diyerek kalktım. Gözümü açınca ne göreyim kocaman bi kara sinek :D meğer o dolanıyomus üstümde, bıraktıma pişman oldum, tam öldürecektim ki hayvan niyetimi anladı ve kaçtı.
SON..

Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Astral Deneyimim

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

İlginç bir deneyimmiş.:)
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

evt baya ilginç :)
Goku San
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli

Okunmamış mesaj gönderen Goku San »

LOL :) deneyimin çok güzelmiş ama sonu çok komik deneyimin 15 falan gelince astral yapabilirsin bence
İnsan Doğduğunda Ezan Okunur, Öldüğünde Namazı Kılınır. (Hayat işte bu kadar kısadır).