sizce telekineziye başlamalımıyım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
sizce telekineziye başlamalımıyım
arkadaşlar ben 12 yaşında bi arkadaşınızım bi halüsülasyon görsem kafayı oynatacam telkineziye başlayınca bu tür şeyler oluyomuş rahatsız ediolarmış vs. hiç sizede ooldumu ve yaşıma göre yapmak için yeterice enerjim varmı ayrıca yapmak günahmı sonuçta insanlık ilk başladığında yapma yetkisi verilmemiş bu büyünün arasına girermi ve bitane çakra varmış bu açılınca adam delirme noktasına geliyomuş telekinezi yapınca çakralar filan açılıyomu ve telkinezi yaptığına pişman olan varmı ayrıca böyle yaptığınız şeyleri diğer insanlarada gösteriyormusunuz ne diyorlar
sizce ne yapmalıyım yapmayı çok ama çok isteyen bi kardeşinizim hep hayalini kurmuşumdur böle bişeyin

Re: sizce telekineziye başlamalımıyım
Dinen günah kısmına ben değinmek istiyorum=İnsanda böyle bir yetenek vardır.Önemli olan İlahi bir güç gösterisi olarak yapma bu gücün (enerjinin)Allah tarafından verildiğini ve Allah'ın izni ile kullandığını unutma.
-
peki bi takım haüsilasyonlar varlık görme vs. filan sizce ddaha yaşım gençmi böle şeylere başlamalımıyım yeterli enerjim varmı siz nası başladınız neleri hareket ettirebiliyorsunuz yararları zararları nelerdir 

-
peki diyelim benim yanıma bunu yaparken kötü bi varlık geldi allah korurmu beni yani herzaman korurda varlık bismillah diyince yanımdan filan gidermihakan yazdı:Dinen günah kısmına ben değinmek istiyorum=İnsanda böyle bir yetenek vardır.Önemli olan İlahi bir güç gösterisi olarak yapma bu gücün (enerjinin)Allah tarafından verildiğini ve Allah'ın izni ile kullandığını unutma.

- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ya geç arkadaşım bunları yok öle bişey takma bukadar bunları hem en üstün varlık olarak insanlar yaratılıyor kuranda da insanın en üstün olduğu belirtiliyor. Sen onlara bulaşma hiçbişi olmaz. Düşünme bunları. Eğer onları görürsen de besmele çek ayetel kürsiyi oku hiç bişi olmaz korkma bukadar Allah nasıl insanları hayvanları yaratmışsa onları da yaratmış. Onlar da dünyada öbür taraf için sınavda olan varlıklar büyütme bukadar rahat ol :)
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Sorularını teker teker ve madde madde yanıtlayacağım;
1)Telekineziye başlayınca halüsülasyon filan görmezsin.Eğer halüsülasyon görüyosan telekineziden değil zihinsel bir hastalığın olduğundandır.Halüsülasyon nedeni telekinezi olamaz bikere bunu kafana yaz.
2)Rahatsız ediyolarmış.Hade canım.Kendi kuruntum olmasa ben bile 2 ay önce korkmazdım.Hiçbişey seni rahatsız etmez.Edemez.Çok korkuyosan ki ben 2 ay önce şiddetli bir zihinsel bozukluk geçirdim bunlarla ilgili yani hiç kafamdan atamıyodum.Telekinezile alakası olduğunu sanıyodum.Bir sürü senaryolar üretiyodum kafamda.Onlarla ilgili sana sadece 2 kelime söyleyeceğim.HEPSİ ASPARAGAS.Kuran-ı Kerimde yazanlar dışında onlarla ilgili hiçbir duyduğuna inanma.GÖrdüğünede inanma.Çünkü çok kafaya takarsan beyin oyun oynar.Dediğim gibi Kuran'da okuduğundan başka hiçbişeye inanma.Milletin ağzı torba deil büzemiyosun.Kafayı bunlarla bozmuşlar kuyuya taş atıyo.Herkes de arkasından atlıyo.Birdaha söylüyorum.Kuran'da yazanlar hariç HEPSİ ASPARAGAS.
3)Yeterince enerjim varmı demişsin.Enerjinin yaşa bağlı olduğunu sanmıyorum.Hem az olsa bile enerji arttırma çalışmaları var.Bunlarla enerjini arttırabilirsin.
4)yapmak günahmı demişsin
5)Büyüye girermi demişsin.Büyü nedir ? Büyü birtakım malzemeler,maddeler ve farklı bir dil ile söylenen bir takım sözlerle yapılan birşeydir.Yarasa kanı,Yılan zehiri,domuz yağı,ölü akbaba pençesi gibi malzemeler kullanılarak yapılan birşeydir.O halde biz büyü yapmıyoruz.Telekinezi bir büyü değildir.
6)Birtane çakra var delirme noktasına getirtiyomuş demişsin.3. göz çakrasından bahsediyosun.Ve 3.gözüm açık olmadığı için bişey diyemiyorum.Ama 3.göz açmaya çalışmadıkça yada açmadıkça hiçbişey olmayacağından eminim.
7)Telekinezi yaparak çakralar kendiliğinden açılsaydı çok güzel olurdu ama maalesef çakra açmak o kadar kolay ve basit bişey değil.Bir çakra için 2-3 yıl açma çalışması yapanlar var.7 tane çakra olduğunu düşünürsek.Her çakra için en az 6 ay versem.En az.Bayağı bir süre edeer.Yani çakra açma çalışması yapmadıkça sadece telekinezi yaparak çakralar kendiliğinden açılmaz.
8)Ben telekinezi yaptığıma pişman olmadım.Sonuçta ilgi duyduğum ve başarınca mutlu olduğum birşey yapıyorum.
9)Ben kimseye söylemedim.Şuan bu forumdakiler hariç kimse bilmiyo.Ve söylemeyide düşünmüyorum.Söylemenide tavsiye etmiyorum.İnsanlar sana deli gözüyle bakabilir yada başarı azmini kıracak sözler söyleyebilir.İnancını köreltebilir.Seni korkutabilir.İnsanların önyargıları çok olduğundan söylenmesini tavsiye etmiyorum.
10)Bence eğer böyle şeylerin hayalini kuruyosan ve böyle şeylere inanıyosan başla.İşte sana hayallerini gerçekleştirmek için çaba gösterip başarabileceğin bir fırsat.Eğer sabrının,azminin,kararlılığının sınırlarını zorlayıp hayalini gerçekleştirmek istiyosan işte sana fırsat.Elbet korkular başgösterir.Bu sözlerimle bütün korkularının ve endişelerinin yok olmasını beklemiyorum.Ama eğer bu senin hayalinse ve gerçekten gerçekleştimek istiyosan ne zaman kavramı,ne korku,nede terslik seni yıldırmayacaktır.Unutma ki zorlu bir tırmanış sonrasında dağın en tepesine çıkabilirsin ve bütün dünyayı ayaklarının altında göreceğin o mühteşem manzaraya ulaşabilirsin.İşte sana tırmanabileceğin bir dağ.Tırmanıp tırmanmamak sana kalmış.
1)Telekineziye başlayınca halüsülasyon filan görmezsin.Eğer halüsülasyon görüyosan telekineziden değil zihinsel bir hastalığın olduğundandır.Halüsülasyon nedeni telekinezi olamaz bikere bunu kafana yaz.
2)Rahatsız ediyolarmış.Hade canım.Kendi kuruntum olmasa ben bile 2 ay önce korkmazdım.Hiçbişey seni rahatsız etmez.Edemez.Çok korkuyosan ki ben 2 ay önce şiddetli bir zihinsel bozukluk geçirdim bunlarla ilgili yani hiç kafamdan atamıyodum.Telekinezile alakası olduğunu sanıyodum.Bir sürü senaryolar üretiyodum kafamda.Onlarla ilgili sana sadece 2 kelime söyleyeceğim.HEPSİ ASPARAGAS.Kuran-ı Kerimde yazanlar dışında onlarla ilgili hiçbir duyduğuna inanma.GÖrdüğünede inanma.Çünkü çok kafaya takarsan beyin oyun oynar.Dediğim gibi Kuran'da okuduğundan başka hiçbişeye inanma.Milletin ağzı torba deil büzemiyosun.Kafayı bunlarla bozmuşlar kuyuya taş atıyo.Herkes de arkasından atlıyo.Birdaha söylüyorum.Kuran'da yazanlar hariç HEPSİ ASPARAGAS.
3)Yeterince enerjim varmı demişsin.Enerjinin yaşa bağlı olduğunu sanmıyorum.Hem az olsa bile enerji arttırma çalışmaları var.Bunlarla enerjini arttırabilirsin.
4)yapmak günahmı demişsin
Sorunun cevabı burda.Ve bende bişey eklemek istiyorum.ALLAH bize ayak vermiş yürüyelim diye.Ağız vermiş konuşalım diye.Beyin vermiş düşünelim diye.ONları kullanmak günah desem bana gülerler.Buda ALLAH'ın bize verdiği bir yetenek yada güç ise onu kullanmak günah değildir.hakan yazdı:Dinen günah kısmına ben değinmek istiyorum=İnsanda böyle bir yetenek vardır.Önemli olan İlahi bir güç gösterisi olarak yapma bu gücün (enerjinin)Allah tarafından verildiğini ve Allah'ın izni ile kullandığını unutma.
5)Büyüye girermi demişsin.Büyü nedir ? Büyü birtakım malzemeler,maddeler ve farklı bir dil ile söylenen bir takım sözlerle yapılan birşeydir.Yarasa kanı,Yılan zehiri,domuz yağı,ölü akbaba pençesi gibi malzemeler kullanılarak yapılan birşeydir.O halde biz büyü yapmıyoruz.Telekinezi bir büyü değildir.
6)Birtane çakra var delirme noktasına getirtiyomuş demişsin.3. göz çakrasından bahsediyosun.Ve 3.gözüm açık olmadığı için bişey diyemiyorum.Ama 3.göz açmaya çalışmadıkça yada açmadıkça hiçbişey olmayacağından eminim.
7)Telekinezi yaparak çakralar kendiliğinden açılsaydı çok güzel olurdu ama maalesef çakra açmak o kadar kolay ve basit bişey değil.Bir çakra için 2-3 yıl açma çalışması yapanlar var.7 tane çakra olduğunu düşünürsek.Her çakra için en az 6 ay versem.En az.Bayağı bir süre edeer.Yani çakra açma çalışması yapmadıkça sadece telekinezi yaparak çakralar kendiliğinden açılmaz.
8)Ben telekinezi yaptığıma pişman olmadım.Sonuçta ilgi duyduğum ve başarınca mutlu olduğum birşey yapıyorum.
9)Ben kimseye söylemedim.Şuan bu forumdakiler hariç kimse bilmiyo.Ve söylemeyide düşünmüyorum.Söylemenide tavsiye etmiyorum.İnsanlar sana deli gözüyle bakabilir yada başarı azmini kıracak sözler söyleyebilir.İnancını köreltebilir.Seni korkutabilir.İnsanların önyargıları çok olduğundan söylenmesini tavsiye etmiyorum.
10)Bence eğer böyle şeylerin hayalini kuruyosan ve böyle şeylere inanıyosan başla.İşte sana hayallerini gerçekleştirmek için çaba gösterip başarabileceğin bir fırsat.Eğer sabrının,azminin,kararlılığının sınırlarını zorlayıp hayalini gerçekleştirmek istiyosan işte sana fırsat.Elbet korkular başgösterir.Bu sözlerimle bütün korkularının ve endişelerinin yok olmasını beklemiyorum.Ama eğer bu senin hayalinse ve gerçekten gerçekleştimek istiyosan ne zaman kavramı,ne korku,nede terslik seni yıldırmayacaktır.Unutma ki zorlu bir tırmanış sonrasında dağın en tepesine çıkabilirsin ve bütün dünyayı ayaklarının altında göreceğin o mühteşem manzaraya ulaşabilirsin.İşte sana tırmanabileceğin bir dağ.Tırmanıp tırmanmamak sana kalmış.
-
tamam artık yapmak istiyorum hatta psi wheel yaptım ve burunum mu hava üfürüyo anlamadım ama ellerimizin içine rüzgar gibi bişey doluyormuş o bende oluyo ama kağıdı gerçekten hava olmadan kendim döndürüyosamda ellerimin içindeki enerjiyi tam kağıda vermiyorum galiba acayip doluyo ama kağıt tam bi tur dönmüyo burnumdan hava mı veriom kendim döndüremiyomuyum ki
:D ve @ustr acaba çakra açtırmak ne işe yarar 3.göz çakarası derken noluyo yani
çok sağol sen neleri döndürebiliyorsun 

- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Çakra konusunda ben pek bilgili değilim.Sadece bildiklerimi söyledim.Çakralar hakkında detaylı bilgiyi forumda bulabilirsin.Ve psi wheeli döndürürken ne kadar döndürüyorum.Kaç tur döndü gibi şeyler sorma kendine.Sadece döndürmeye çalış.Kaç tur filan döndüğünü sayma yoksa dikkatini döndüğüne verdiğin için dönmesi kesilebilir.Bende birtek psi wheel döndürebiliyorum.Ama kontrollü döndürebiliyorum.Yön kontrolünde büyük gelişme kaydettim.Şimdi hız kontrolüne çalışıyorum.Kolay gelsin bu arada :D
-
tamam tamam yaptım 2 tur döndü çok mesudum

-