Küçük Yaratık Sorunu
Moderatör: Sai
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Küçük Yaratık Sorunu
Arkadaşlar belki saçma gelecek ama gerçekten sorunumuz bu.Evde küçük bişey var.Korkunç değil,kötü niyetli gibi de görünmüyor.Gerçi sorunu benimle değil ablamla ve bana henüz görmek nasip olmadı.Söylediklerine göre dış görünüşü aynen şöyle:
*30-40 cm boylarında
*Yeşil ten renkli
*Kafasında üçgen bi şapka var
*Elbisesi var
*Elinde de tırmanmaya yarayan ip-kanca ikilisi var(Bununla ablam uyurken yatağına tırmanyor)
Ve aynı şeyi yıllar önce de görmüşler.Ve ikisinde de saat 03.00-03.05 arasındaymış.Bu herneyse ablamı takip ediyor.Çünkü ablam İzmir'e gittiğinde cinlerle arası iyi olan bir arkadaşı bu evde küçük yeşil şeyler var demiş.Ve ablamın rüyasında hafif insana benzer bişey "ben hep burdaydım"diyormuş sürekli.Şimdi sorularım şunlar:
1-Bu şey her gece 3 te geliyor olabilir mi?
2-Ne gibi zararları olabilir?
3-Bir çözümü var mı?
Şimdiden teşekkürler.
*30-40 cm boylarında
*Yeşil ten renkli
*Kafasında üçgen bi şapka var
*Elbisesi var
*Elinde de tırmanmaya yarayan ip-kanca ikilisi var(Bununla ablam uyurken yatağına tırmanyor)
Ve aynı şeyi yıllar önce de görmüşler.Ve ikisinde de saat 03.00-03.05 arasındaymış.Bu herneyse ablamı takip ediyor.Çünkü ablam İzmir'e gittiğinde cinlerle arası iyi olan bir arkadaşı bu evde küçük yeşil şeyler var demiş.Ve ablamın rüyasında hafif insana benzer bişey "ben hep burdaydım"diyormuş sürekli.Şimdi sorularım şunlar:
1-Bu şey her gece 3 te geliyor olabilir mi?
2-Ne gibi zararları olabilir?
3-Bir çözümü var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Küçük Yaratık Sorunu
ne olduğunu anlamadım tavsiyeler :
1- spiderwick filminin etkisinde kalmış olabilir.
2- nas felak oku gördüğünde gider herhalde :D
1- spiderwick filminin etkisinde kalmış olabilir.
2- nas felak oku gördüğünde gider herhalde :D
pixies forever <3<3
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
onunla dostça iletişim kurmaya çalış. selamün aleyküm sevgili küçük dostum hepimiz bu dünyanın insanlarıyız gel dostça haledelim şu işi. eğer halletmezsek senin ta.. falan de benim cin arkadaşlarım var de . bi çağırmama bakar seni nokta nokta yaparlar de kaçmazsa psi ball falan at :D
pixies forever <3<3
- wolfman
ya bi görsem zaten konuşmaya çalışıcam da gecenin üçüne kadar uyumadan bekleyip sonra gidip küçük bi yaratıkla adam gibi konuşmaya çalışmak biraz mantıksız :D
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- Yalniz
ablana söyle gördügünde seni cagirsin :)
My heart will be blacker than your eyes when I'm through with you. ( Radical face - Black Eyes)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
I found freedom. Losing all hope was freedom. (Fight Club)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Naptınız ya.Öncelikle ablanın cinlerle arası iyi olan bir arkadaşı varsa zaten bu yaratık gerçekte yok.Bunu bil.Çünkü cinlerle arası iyi olan insanın arkadaşı onunla beraber kafayı bozar.Yani psikolojik olarak görüyo.Yok böle küçük filmlerdeki gibi cin.Halüsilasyon görüyo.Ve cinlerden kaynaklandığını düşünüyo.Konuşmaya filan çalış.Yada çalışma farketmez.Çünkü bence hayalden başka bişey değil.Bana kalırsa her gece yatmadan önce şu duaları okusun hatta mümkünse sende oku
1)Fatiha
2)Ayetel kürsi(Okuyup yutabilirsin)
3)Nas
4)Felak
5)İhlas
ve istiyosan Ayetel kürsi okuyup odaya doğru üfleyebilirsin.ALLAH'ın izniyle 2 haftaya hiçbişeyi kalmaz.
1)Fatiha
2)Ayetel kürsi(Okuyup yutabilirsin)
3)Nas
4)Felak
5)İhlas
ve istiyosan Ayetel kürsi okuyup odaya doğru üfleyebilirsin.ALLAH'ın izniyle 2 haftaya hiçbişeyi kalmaz.
-
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
kardeşim "lanetli cüce" filmine bi bakın eğer öyle birşeyle emn ol ablanın psikolojik bi rahatsızlıgı var =) ve şunu söylmem gerekirki hırsızlık ve psikolojik hastalıklar bulaşıcıdır :D eğer size gözükmüyorsa ablana haber vermeden odasının belli noktalarına kamera yerleştirin ama gece görüşlü olsun çünkü gözle görünmeyen bazı ışınlar gece görüşüne takılır bazen paranormal olayların gecegörüşlü kameralara takıldıgıda görlmüştür... ve annene söyle ablan uyuyana kadar başında kuran okusun hiçbişey olmaz.
Hayat; önüne gelen fırsatları değerlendirip kullanan cesur insanların sahnesidir. Korkaklara yer yoktur. Korkaklar sadece sahneyi tamamlayan dekorlardır.
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
"BENDE ONLARDAN BİRİYİM SADECE…"
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aynen paranormal activity filmindeki gibi bi dene istersen.Varya izmirde olsaydın atlar size gelirdim o yaratığı görmek için :)
-
Bence onun gerçek hayatta oldugunu düşünürse normal olarak karşılar yada her gece görürse artık alışır :D :D
. __________-Hiçbir Cisim Kaybolmaz Sadece Saklanır-__________.
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Telepati kur sonra belki dost olursun bilirsiniz dostlar sadık olurlar hep arkanı kollarlar bide cin gibiyse harika olur yani :D
İMZA
-