merhaba

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
baba126
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

merhaba

Okunmamış mesaj gönderen baba126 »

Merhaba bir kaç sorum olacak ben yeni katıldım 16 yaşındayım telekinezi ye nerden başlayacağımı bilmiyorum acaba yardım edebilirmisiniz ?

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: merhaba

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Yeni başlıyosan kapak çalışması yap.Bir tane su şişesinin kapağını al ters çevir.Ortasında küçük bir kabarcık şeklinde nokta var.Hiçbişey düşünmeden o noktaya odaklan.Hergün 15 dk boyunca bu çalışmayı yapsan yeter.Birde her ne kadar tavsiye etmek istemesemde psi wheel çalışmalısın.Hemen psi wheel nedir ve nasıl yapılır anlatıyım.5x5 cm ölçülerinde bir tane kağıt al.Düz beyaz kağıt olsun.Üzerinde resim filan olmasın.Neyse işte 5x5 cm kağıdı önce artı şeklinde katla.Yani enine boyuna katla işte.Sonra aç.Birde çarpı şeklinde katla.Sonra bir tane silginin üzerine iğne batır.Toplu iğne değil ama.Dikiş iğnesi batır ucu sivri olsun.Kürdan da olabilir.O kağıtı o iğnenin yada kürdanın üzerine dengele.Hiçbişey düşünmeden ona bak.Bir süre sonra dönücektir.Kapak çalışması ve psi wheel ile ilgili bir çok bilgiyi forumda bulabilirsin zaten.Birde yeni başlayanlar bölümünde bir çok bilgi edinebilirsin.HOşgeldin demeyi unuttum bu arada.Hoşgeldin.Kolay gelsin :)
baba126
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen baba126 »

yardım için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
UsTr

Önemli değil.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

UsTr yazdı:Yeni başlıyosan kapak çalışması yap.Bir tane su şişesinin kapağını al ters çevir.Ortasında küçük bir kabarcık şeklinde nokta var.Hiçbişey düşünmeden o noktaya odaklan.Hergün 15 dk boyunca bu çalışmayı yapsan yeter.Birde her ne kadar tavsiye etmek istemesemde psi wheel çalışmalısın.Hemen psi wheel nedir ve nasıl yapılır anlatıyım.5x5 cm ölçülerinde bir tane kağıt al.Düz beyaz kağıt olsun.Üzerinde resim filan olmasın.Neyse işte 5x5 cm kağıdı önce artı şeklinde katla.Yani enine boyuna katla işte.Sonra aç.Birde çarpı şeklinde katla.Sonra bir tane silginin üzerine iğne batır.Toplu iğne değil ama.Dikiş iğnesi batır ucu sivri olsun.Kürdan da olabilir.O kağıtı o iğnenin yada kürdanın üzerine dengele.Hiçbişey düşünmeden ona bak.Bir süre sonra dönücektir.Kapak çalışması ve psi wheel ile ilgili bir çok bilgiyi forumda bulabilirsin zaten.Birde yeni başlayanlar bölümünde bir çok bilgi edinebilirsin.HOşgeldin demeyi unuttum bu arada.Hoşgeldin.Kolay gelsin :)
kanka kapak çalışması asıl faydayı 1 saat yapınca verir aklında bulunsun :D
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
UsTr

30 dk zar zor duruyodum o kapağın karşısında 1 saat çok sıkar insanı.Birde günde 4 kere olmak üzere 15 er dk bölebilirsin.Ama oturupta 1 saat kendini zorlama.Ozinanın dediği gibi RAAD ol :D