Merhaba. ( Sorularım Olucak )

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
FeeCix
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Merhaba. ( Sorularım Olucak )

Okunmamış mesaj gönderen FeeCix »

Öncelikle Merhaba Ben 14 Yaşındayım Telekinezi - Psi - Wheel Yeni Başladım. Yeni Başlamama Rağmem Kağıdı 1 veya 2 Tur Attırabiliyorum. Ama Psi Wheelle Yarım Saat Uğraştıktan Sonra Sol Tarafım Ağrımaya Başlıyor. Neden Bilmiyorum Ama Sol Omuzum. Beynimin Solu. Sol Gözüm Hızlı Hızlı Kapanıyor Falan Anlamıyorum Pek Bu İşlerden Ama Kendimi Geliştirmek İstiyorum. Bir Kaç Tane Daha Sorum Olucak. Sorularımın Bazıları Saçma Olabilir. Bu Konu Hakkında Hiç Birşey Bilmiyorum Çünki.

Öncelikle ;

Kağıda Tek Seferde 10-15 Tur Attırabilmek İçin En Az Kaç Ay,Sene Çalışmam Lazım ?
Bir Psi Ball İçin Kaç Ay,Sene Çalışmam Lazım ?
Psi Ball Yapınca Avucumuzun İçinde Hissedip Elleyebiliyormuyuz ? ( Bkz Elma Gibi )

Bir Kaç Tanede Astral Seyahat Hakkında Sorucam. ;

Astral Seyahate Çıkınca Geri Dönememe İhtimali Varmış Doğrumudur ?
Astral Seyahatte Başka Canlılar - Varlıkla Görebilme İhtimali Varmış Doğrumudur ? ( Korkarımda Ben. :mrgreen: )

Bir Kaç Tanede Element Hakkında Sorucam :D

Ben Test Yaptım. En Fazla 13 Olarak Su Çıktı. Şimdi Ben Direk Hop Diye Otursam Su ile Hafif Hafif Dalgalar vb vb Şeyler Yapabilirmiyim ? Yoksa 1 - 1,5 Sene Çalışmalımıyım ?

Çakralar Hakkında İle İlgili Sorum ;

Çakraların Hepsini Açmak Mümkünmüdür ?
Bazı Çakraları Açınca Farklı Varlıklar - Canlılar Görebilme İhtimalimiz Varmıdır ?
Bazı Çakraları Açınca Farklı Sesler - Duyular Hissedebilme İhtimali Varmıdır ?
İnternette Okuduğum Kadarıyla Bazı Çakraları Açınca Geleceği Görebilme İhtimali Falan Varmış BKZ ; Sık Sık Dejavu Gibi. ??

Cevapları Verirseniz Çok Teşekkür Ederim.
Psi Wheel === ▐▐▐▐▐░░░░░ %25
Yön Verme == ▐░░░░░░░░░ %5
Psi Ball ======░░░░░░░░░░
Hydrokinezi=== ░░░░░░░░░░
Aerokinezi ====░░░░░░░░░░
Terrakinezi === ░░░░░░░░░░
Electrokinezi == ░░░░░░░░░░

Yavaş Yavaş Gidiyoruz Panpa. <3

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Merhaba. ( Sorularım Olucak )

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

1 ve 2.sorunun cevabı verilemez.Herkese göre değişir.
3.Evet hissedebiliyosun ama elma gibi elleme ihtimalin yok herhalde çünkü çok değişik bişey.Yapınca anlarsın burda tarifi yok :)
Astral seyahatde geri dönememe ihtimalin yok diye biliyorum ama yinede astral ile uğraşan arkadaşlar yazsın.
Başka varlıklar görmezsin,görsende korkma :D Zaten korkup kafaya takarsan görürsün.Zaten astral seyahatte dünyada dolaşıyosun öbrü dünyada dolaşmıyosun rahat ol :)
Bütün elementler için 1.5 -2 sene çalışmalısın.Teste de pek güvenme.Kendine göre seç elementini :)
Çakraların hepsini açmak mümkündür.
Çakraların hepsini değilde üçüncü göz çakrasını açınca görme ihtimalin olabilir.Olmayabilirde.Bunun cevabını kesin olarak bilmiyorum ama o varlıkların görülmeme ihtimali daha baskın. :)
Duyularını ve hislerini çakralar kontrol etmez sen kontrol eder ve geliştirirsin. :)
O geleceği görme ihtimalide üçüncü göz çakrasını açınca elde edilen ileri durugörü yeteneğidir.Dikkat edilecek nokta geleceği görme İHTİMALİ.Kesin değil yani :)
Psi wheel in üzerinde fazla durma. Hoşgeldin :)
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Merhaba. ( Sorularım Olucak )

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

psi wheel için : https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknik ... t4770.html
ve psi ball için boşuna uğraşma yalan çünkü
pixies forever <3<3