Yeni Başlayanlar için - Odaklanamamak

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeni Başlayanlar için - Odaklanamamak

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Basit bi Teknik

Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba. Telekinezi de başaramamanın en büyük etkeni herkesin başından geçen odaklanmaktır. Çoğu konularda hiç bişey düşünmemeniz söylenmektedir. Ama bu çok zor değil mi? Odaklanmak da aklınızdaki her şeyi silmeniz gerekir, bunun için bi çözüm var ben buldum (herkesde işe yarayacaktır demiyorum). İlk önce şunlardan bahsetmek istiyorum. Odaklanmaya çalışırken aklınız 2 aşamada olur:

a) Sizin düşünmeye çalıştığınız şey
b) Aklınız düşündüğü şey

A aşaması dünyadaki en kolay iştir. Birşeyi düşünmek ne kadar zor olabilir ki? Ama buna karşın bazen yapmanız gereken bir işte sadece düşünmek gerekir. Bu sırada devreye B aşaması girer. Siz düşünmeye çalışırken ya arka planda ezberiniz de olan ve bi türlü bırakamadığın şarkıyı çalar, yada aile meselelerini kafanıza sokmaya çalışır. İşte ben bugün B aşamasını nasıl geçeceğinizi anlatıcam. İlk olarak duyduğunuzda içinize rahatlık veren şarkı türü' nü seçmeniz gerekiyor. Mesela atıyorum türk halk müziği. Daha önce hiç dinlemediğiniz bi şarkıyı seçin (telekinezide kullanırken en fazla 5 kere kullanın bu şarkıyı çünkü 5 den fazlasında beyin ezberlemeye başlar hatta ben derimki her defasında değiştirin). Ve evet sırada uygulama var. Herşeyiniz hazırsa takın kulaklığınızı açın şarkıyı (ses fazla yüksek olmasın) alın yanınıza Psi-wheel'inizi diğer konularda gördüğünüz gibi çevirmeye başlayın. Bunla ne alakası var diyorsanız hala amaç şu: Siz psi-wheel'e odaklanırken artık B aşaması size karşı koymıyacak çünkü siz ona bilmeden de olsa bi görev verdiniz ve yapmak zorunda. Artık yapmanız gereken tek şeyi Psi-wheel'i döndürmeye çalışmaktır. :)

Lütfen bi teşekkürü fazla görmeyin. Herkese Başarılar!

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Re: Yeni Başlayanlar için - Odaklanamamak

https://telekinezi.com.tr/kolay-teknikler/p ... t3662.html arkadaş güzel anlatmış burdan başlayabilirsin Psi-wheel'e.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Arkadaşlar kusura bakmayın 3 saatlik uyku ile duruyorum konsantrasyon yerine odaklanmak yazmış af buyurun.
Kullanıcı avatarı
BALROG
Yaşadığınız İl: 60 Tokat
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen BALROG »

en büyük sorunum bu müziği deneyebilirim
Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Dene kardeşim dene. Ama kendini fazla da alıştırma müziksiz yapamazsın sonra (benim gibi).

Kullanıcı avatarı
baranyegen98
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen baranyegen98 »

en büyük sorunum kardeşim teşekkür ederim işe yarıyor gerçekten :)
Önemli Olan Yetenek Değil; Azimdir.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant

Rica ederim. Görevimiz :)