Durugörü mü ? ? ?

Moderatör: Sai

ForeverKing
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Durugörü mü ? ? ?

Okunmamış mesaj gönderen ForeverKing »

Öncelikle merhaba beyler. Size bir olayımı anlatmak istiyorum ; Şimdi ben bir gün evdeydim ders yapıyordum çok sıkıldım ondan sonra

İki dakka uzandım gözlerimi kapadım Sonra bir şeyler görmeye başladım mesala okuldaki birisinin evine hırsız girdiğini gördüm ve bu olaydan

bir gün sonra mahallede birsinin evine hırsız girdi

Sizce bu durugçrümüdür nedir ?

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Durugörü mü ? ? ?

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Hemen durugörü diye bakma olaya sadece 1 kere olduysa ve okuldaki birinin evine hırsız girdiğini görmüşsün ama mahalledeki birinin evine girmiş diyosun o yüzden pek durugörüyle alakası oldugunu düşünmüyorm ama bu şekilde birkaç kere daha devam ederse olabilr..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

ChaTLacK yazdı:Hemen durugörü diye bakma olaya sadece 1 kere olduysa ve okuldaki birinin evine hırsız girdiğini görmüşsün ama mahalledeki birinin evine girmiş diyosun o yüzden pek durugörüyle alakası oldugunu düşünmüyorm ama bu şekilde birkaç kere daha devam ederse olabilr..
Evet doğru söylüyor hemen durugörü demeyin. Yoksa Anneanem Best of The Durugörü olurdu :D
ForeverKing
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen ForeverKing »

Ovv ! Yanlış yazmışım kusura bakmayın mahalledeki birini gördüm ve yarın o kişinin evine hırsız girdi

Pardon oraya yanlış yazmışım okuldaki kısmı yanlış.
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Neyse olur öyle hatalar :) Denecek bişey yok kardeşim allah vergisi kendince geliştirmeye çalış :)

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Clairvoyant yazdı:
ChaTLacK yazdı:Hemen durugörü diye bakma olaya sadece 1 kere olduysa ve okuldaki birinin evine hırsız girdiğini görmüşsün ama mahalledeki birinin evine girmiş diyosun o yüzden pek durugörüyle alakası oldugunu düşünmüyorm ama bu şekilde birkaç kere daha devam ederse olabilr..
Evet doğru söylüyor hemen durugörü demeyin. Yoksa Anneanem Best of The Durugörü olurdu :D
Aynen :DD Forvr, Clair in sözüne katılıyorm geliştirmeye bak sen tamam mı durugörüye devam :)) Ama bundan bi süre sora sıkılcaksın sonra keşke devam etseydim diceksin nese işte malum şeyler çalışmaya devam etmeye çalış :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN