Aerokinezi videolu(Yapmaya başladım galiba görüşünüzü merak ediyorum)
Moderatör: TTmF##
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- dokunarakkustururum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Aerokinezi videolu(Yapmaya başladım galiba görüşünüzü merak ediyorum)
Beyler bir süredir uğraşıyorum aerokineziyle. Hava meditasyonu falanda yapıyorum günde birbuçuk saat kadar. Gittiğim yerlede sürekli deniyorum yapmayı falan otobüste sağda solda dükkanda heyerde.
Sanki artık ufak ufak rüzgarı etrafıma çağırabildiğimi esişini arttırabildiğimi hissediyorum. Video çektim acaba kendimi mi kandırıyorum yoksa gerçektenmi yapabiliyorum diye düşündüğüm için. Görüşünüz benim için çok değerli.
Dışardaki çimenlerden rüzgarın yönünün sağa ve sola doğru olduğunu görebilirsiniz. Kapıdan girmesi için yönlendirmem gerekiyor yani. Belkide rüzgar kendi geliyor bilemiyorum ama bu son zamanlarda başıma çok sık geliyor. İpte kalın baya öyle ufak esintiden sallanacak kadar ince değil.
Mesela otobüste kızların saçlarını istediğim yöne doğru estirebiliyorum. Veya parkta otururken birden rüzgarı birazcıkta olsa şiddetlendirebiliyorum.
Gece yatarken odamın dışındaki bahçedeki dalları(odamın pencerei 4 tarafında 5 katlı binalar bulunan aralarında hiç boşluk olmayan ufak bir bahçeye bakıyor.) binalar arasında hiç rüzgar girebilecek boşluk olmamasına rağmen tepeden rüzgarı hareketlendirip dalları sallayabiliyorum. Yada ben öyle yapabildiğimi düşünüyorum. Kafam çok karıştı anlayacağınız... :/
http://www.youtube.com/watch?v=E-XUPZ-n ... e=youtu.be
Sanki artık ufak ufak rüzgarı etrafıma çağırabildiğimi esişini arttırabildiğimi hissediyorum. Video çektim acaba kendimi mi kandırıyorum yoksa gerçektenmi yapabiliyorum diye düşündüğüm için. Görüşünüz benim için çok değerli.
Dışardaki çimenlerden rüzgarın yönünün sağa ve sola doğru olduğunu görebilirsiniz. Kapıdan girmesi için yönlendirmem gerekiyor yani. Belkide rüzgar kendi geliyor bilemiyorum ama bu son zamanlarda başıma çok sık geliyor. İpte kalın baya öyle ufak esintiden sallanacak kadar ince değil.
Mesela otobüste kızların saçlarını istediğim yöne doğru estirebiliyorum. Veya parkta otururken birden rüzgarı birazcıkta olsa şiddetlendirebiliyorum.
Gece yatarken odamın dışındaki bahçedeki dalları(odamın pencerei 4 tarafında 5 katlı binalar bulunan aralarında hiç boşluk olmayan ufak bir bahçeye bakıyor.) binalar arasında hiç rüzgar girebilecek boşluk olmamasına rağmen tepeden rüzgarı hareketlendirip dalları sallayabiliyorum. Yada ben öyle yapabildiğimi düşünüyorum. Kafam çok karıştı anlayacağınız... :/
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Aerokinezi videolu(Yapmaya başladım galiba görüşünüzü merak ediyorum)
İyi yapmışsın ama dışarda olsan daha iyi çümkü o havayı yaşamlısın bide hava meditasyonunu anlatrmısındokunarakkustururum yazdı:Beyler bir süredir uğraşıyorum aerokineziyle. Hava meditasyonu falanda yapıyorum günde birbuçuk saat kadar. Gittiğim yerlede sürekli deniyorum yapmayı falan otobüste sağda solda dükkanda heyerde.
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- dokunarakkustururum
google a yazınca çıkıyor hava meditasyonu diye.
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Sağoldokunarakkustururum yazdı:google a yazınca çıkıyor hava meditasyonu diye.
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- kimsetutamaz
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Güzel :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
ya abiler bi ara yaptığımdan emindim bu kör olası psi-wheel i denedim olmadı içime kurt düştü ben ne zaman yapmaya karar versem hava hep rüzgarlı oluyor acaba istemdışı olarak mı yapıyorum görüşleriniz herşeyden değerli bekliyorum
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- dokunarakkustururum
Amaç bana gönderme yapmakmı yoksa cidden başından geçenimi yazıyorsun. Çünkü durumun benle aynı ama dalga geçer gibi yazmışsın :).starscream936 yazdı:ya abiler bi ara yaptığımdan emindim bu kör olası psi-wheel i denedim olmadı içime kurt düştü ben ne zaman yapmaya karar versem hava hep rüzgarlı oluyor acaba istemdışı olarak mı yapıyorum görüşleriniz herşeyden değerli bekliyorum
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Eğer gerçekten Rüzgarı hissetmek istiyorsan gözlerini kapatıp rüzgarın etrafını sardığını hisset. sonuçta her yerde hava var yattığım yatakta bile rüzgarı hissedebiliyorum ben. denemelisin.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
yok kardeşim öyle bir amacım yok. ben daha telekinezi nedir bilmiyor iken rüzgar estiği zaman aklımdan rüzgar artsın diye düşünüyordum artıyordu geçen işte uğraştım perdeyi çekiyorum rüzgarla tam istediğim yönde gitmiyor ama oluyor yani ama ben ne zaman yapmaya kalksam hava rüzgarlı oluyor bide esmeye başlayınca durduramıyorum biraz esiyor duruyor ağaç dallarını falan sallayabiliyorum .dün dedim yapabiliyorum psi-wheel i de yapayım olur dedim ama hüsran oldu ve moralim bozuldudokunarakkustururum yazdı:Amaç bana gönderme yapmakmı yoksa cidden başından geçenimi yazıyorsun. Çünkü durumun benle aynı ama dalga geçer gibi yazmışsın :).starscream936 yazdı:ya abiler bi ara yaptığımdan emindim bu kör olası psi-wheel i denedim olmadı içime kurt düştü ben ne zaman yapmaya karar versem hava hep rüzgarlı oluyor acaba istemdışı olarak mı yapıyorum görüşleriniz herşeyden değerli bekliyorum
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- dokunarakkustururum
Elementlerle chi enerjisi aynı şey değildir. Elementle hakkında biraz araştırma yaparsan göreceksin. Sitede her türlü bilgi mevcut :).
-