Durugörü nedir
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Durugörü nedir
Arkadaşlar forumda okudum aradımda forumda durugörü nedir diye tek bi şey yok sadece merak ettiğim için soruyorum
Karanlığa söveceğine kalkda bir mum yak..
- WolfBane
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Durugörü nedir
Mesela bi olayı beş duyunun yardımı olmadan (daha nasıl olduğunu kanıtlanamamıştır) objektif bir biçimde algılanmasıdır diye biliyorum ben
Bazen inanmak yetmiyor...
-
- Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Örnek olarak:mesala aniden gözünü önüne bşr cinayet gelir bu o anda yaşanıyorda olabilir gelecektede olabilir durugörü budur
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Durugöru rüya ya da uyanıkken birden gözünun önüne bir olayın gelmesidir. Bunlara vizyon deriz. Genelde çok gerçekçi olurlar. Ruyada iken BireBir hissedersin olayı. Uyanıkken de sadece görürsun. Bu sana Bi konu Hakkinda Geçmiş ya da geleceğiyle ilgili bilgi verir. Herkeste bu yetenek yok ama çalışılarak elde edilebilir elbette. Ağırlıklı yakın Gelecek ile ilgili vizyonlar alır görücü.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- rolex
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Gözünü kapat. Karanlığa odaklan.Sakın hayallere dalma. Belli belirsiz (düşüncelerine göre) şekiller görmeye başlar isen, sende durugörü aktif demektir.Belli başlı tekniklerle bu yeteneği geliştirebilirsin.
- WolfBane
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
rolex karşı çıkmak gibi olmasın hayal kurmanda çok büyük etki gösterir...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- rolex
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Durugörü yaparken ne göreceğini hayal ile değil Düşüncelerin ile belirlersin. Demek istediğini anladım ama hayal etmenin durugörüye DOGRUDAN katkısı yok.. denebilir.ChaTLacK yazdı:rolex karşı çıkmak gibi olmasın hayal kurmanda çok büyük etki gösterir...
(Durugörü yapabiliyormusun bilmiyorum, yapabiliyorsan ne, nasıl yaptığını ve yaparken nelere dikkat ettiğini söyleyebilirsin)
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Durugörüyü istemsiz olarak yapıyorum aslında ama bazen istemli olarakta oluyor mesela ben nerdeyse her gözümü kapattıgımda bi 10 sn içerisinde bazen belli belirsiz şekiller ama en önemlisi fotograflar beliriyor ve bazen öyle net oluyorki saçma sapan birşey dahi görseniz bile ne yapacagınız bilemiyorsunuz çünkü çok net ve gerçekleştigi zamanda inanılmaz bi duygu kaplıyo sizi..Özellikle rüya sırasında çok görüyordum ama bir süre sonra bırakmak zorunda kaldım galiba biraz fazla kaçtı çünkü kontrolsüz bi şekilde gerçekleşiyodu herşey birinin tavsiyesi ile birlikte bıraktım ama belki bi süre sonra kontrol edebilecegim bir kitap veya birşeyler bulursam tekrar başlayabilrm diye düşünüyorum...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Duru görü günah değil mi? Sonuçta geleceği görme var işin içinde....
-