Çark Çeviriyorum Ama 2 Sorum Var Yardımcı Olun Lütfen.

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Askem0

Çark Çeviriyorum Ama 2 Sorum Var Yardımcı Olun Lütfen.

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

ßeyLer BayanLar.. Çark ÇevİRmeyi 4 güne yakındır yapıyorum. Saten 4 gündür bu siteye Takılıyorum. AÇıkcası Yeniyim. Fakat ArkadaŞlarıma Göstermek İstiyorum. Mesela BU gün bi Arkadaşımı Cağırdım Önünde Yaptım ama Rüzgardır işte ne biliyim ellerimi ısıtmak İçin pantolonuma sürttüm. Sürtünme kuvvetidir falan dedi. Bide Delice Bi ornek Verdi. Cetvelle Çekiyosun ya kağıtları ona benzer biseydir bu Öle beyin gücü falan hikaye dedi. Bende sana Kanıtlamassam adam Değilim dedim. Simdi arkadaşLar Ben bu KanıtLama İŞini sadece Bi camın İçine koyduktan sonra yapabilirim. Ama Malesef Döndüremiyorum Üstüne Cam Kapatırken. Kapattığım Cam Bor Cam. Acaba onunla İlgilimidir. ?
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..

Kullanıcı avatarı
archipallium

Re: Çark Çeviriyorum Ama 2 Sorum Var Yardımcı Olun Lütfen.

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

bu konuda daha yeniyken arkadaşına kanıtlamaya çalışmakla hata yapmışsın bence zaten kimse inanmaz kolay kolay o yüzden sen moralini bozma ayrıca camın içinde psiçarkı çevirmek için belli bir seviyeye gelmen lazım onun içinde çok çalışman lazım 1 günle olacak şey değil yani arkadaşına illaki kanıtlamak istiyorsan video bölümünde yalıtımlı psiwheel diye bir başlık var adını yanlış hatırlıyor olabilirim ama yalıtımlı bişeydi onu izlet arkadaşına ve hergün kapak çalışması yap böylece daha kısa sürede hükmedebilirsin psiçarka
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
buratem209

Okunmamış mesaj gönderen buratem209 »

bence de baskalarına gostermek yanlıs olmus baska sitelerde de okumustum bunu yaparsan egonu tatmin etme istegi olusuyor bu da pozitif enerjini negatif enerjiye donusturuyormus cakraları kapatırmıs bu da

Peki ben bir sey soracam bu psi wheeli yaparken bilgisayar masasında ( en cok orada oldugum icin) yapabiliyorum ama yemek masasında olmuyor ya da baska yerlerde artık bilgisayar masasında da yapamıyorum yemek masasında denedigimden beri ne yapmalıyım hala ozguvenimi kaybettmedigimi dusunuyorum acil destek lazım buradan gelmezse ben yeni konu acacam forum kirlenmesin buradan cevap alabilr miyim
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Kardes arkadaşlarına göstermek bu zamanlarda son derede yanlış onların en ufak sözleri seniz zedeleyebilir.
Şahsen ben göstermeye kalktım ama olmadı..Hep kafamızdaki o acaba sorusu buna engel oldu bende yapma...
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

sen ilkden hata yapmışsın diğer arkadaşlarımın dediği gibi kanıtlamak çok yanlış bende evdekilere kanıtlamaya çalıştım inanmadılar ama bende kanıtlamak için uğraşmadım ve kendimi çelişkiye düşürmedim
sen bırak onları düşünme ve camın içinde yaparkende camın olmadığını düşün... bende yapamıyorum sadece titriyo ilerledikçe yaparsın en büyük güç İNANMAK'tır...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..

Kullanıcı avatarı
Askem0

Tmmdır çok tesekkurler. Bu gün İbrahim die arkadaşıma ve Mustafa abi var bizim mahallede onlara kanıtladım :D Yani Bir nevi pozitif enerji aldım ve Aksam saat 5 gibi eve gittiğimde kavanozun içinde yapmaya Çalıştım ve çok hafif olsada döndu yani 5. günde baya bi kademe sarfettim :). Fakat Sanıyorum Kendimi Çok yoruyorum bu konuda. Yani çok çalışmaktan beynimi çok yoruyorum ve saat 2 de 3 te yatan insan olarak bu çalışmaya başladıktan sonra gece saat 10 11 gibi uykum geLmeye BaşlıyoR. yani siz 1.5 2 saat çalışın diosunuz ben 4 saate yakın bu Telekineziye Çalışıyorum. ÇalışMa sakın demeyin bana Çünki kendime hakim olamıyorum. Bir An önce bu işi halletmem Lazım. Böle şeylere çok merakLıyımdır :D. Ayrıca Kapak Çevirme dediniz Onu anlamadım AnlataBilirmisiniz Acaba ?
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
dngsz

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

pet şişe kapağı varya onu ters çevir ortasındaki noktaya bak ve enerji gönderdiğini düşün ama ilerlettiiğini düşünme o kendisi ilerler
1 ay içinde kapağı hareket ettirirsin...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

Ya kanka cidden hareket ediyo yada bana öyle geliyor 15dk bakınca ama öyle geliyor gibi..
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

öyle gelmiyor hareket ediyor direk:D çünkü o kadar yoğun bir enerji gönderiyorsun ki kapak yerinde duramıyor...:D:D
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
Askem0

Hımm anladım SAolun. Vallaha Bu site Harika ve 1 numara bence :D Çok iyi insanlar var ve öğretici. Başka sitelerde konu açıyorum 5 gün sonra 1 msj geliyo :D

Tekrardan çok saolun