Telekineziye yeni başladım
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekineziye yeni başladım
Telekineziye daha dün başladım ve ilk psi-wheel denememde çok az hareket etti sonra sabahleyin uyandım denedim hareket ettiremedim tabi ki pes etmedim okuduklarımdan sonra . akşamüstü yeniden denedim evde tek başımaydım ve çok sessiz bi ortam vardı dik bir şekilde oturarak denedim ve döndürmeyi başardım . Çok mutlu oldum . Başka cisimleri nasıl hareket ettirebilirim yardım ederseniz sevinirim :)
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Telekineziye yeni başladım
Öncelikle Aramıza Hoşgeldin ardaycel :) soruna gelicek olursak şuanda forumda SüperTrans konusunun Bütün yazılarını okumanı öneririm Birde Bilinçaltı Konularına Bak.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- FullManyak
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Hoşgeldin kalıcı olursun umarım :)
SuperTrans projesi başarıya ulaşırsa hiç uğraşmadan arabayı uçurucaz :)
Tabii boş durmak olmaz..
Kapak çalış odaklanman güçlensin.
İmaje üstüne meditasyon yap. İmaje çok önemli.
Ayrıca sitede bulabildiğin kadar yazı okumalısın aynı zamanda kitaplardanda okursan faydasını görürsün.
Araştırma en az çalışma kadar önemlidir.
Bir amaç belirle. Egonu tatmin etmek amaçlı asla çalışma yoksa başarısız olursun. Bu yüzden amaçta önemli .d
Kolay gelsin :)
SuperTrans projesi başarıya ulaşırsa hiç uğraşmadan arabayı uçurucaz :)
Tabii boş durmak olmaz..
Kapak çalış odaklanman güçlensin.
İmaje üstüne meditasyon yap. İmaje çok önemli.
Ayrıca sitede bulabildiğin kadar yazı okumalısın aynı zamanda kitaplardanda okursan faydasını görürsün.
Araştırma en az çalışma kadar önemlidir.
Bir amaç belirle. Egonu tatmin etmek amaçlı asla çalışma yoksa başarısız olursun. Bu yüzden amaçta önemli .d
Kolay gelsin :)
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Ekstra bir bilgiden benden olsun:
Bazı pdf kitaplar var bu konu ile ilgili. Siteyi dolaşırsan bulursun. Linkler bozuk olsa bile isimleri alıp google aratabilirsin. Hatta inancın biyolojisi adlı kitabı okumanı tavsiye ederim.
Bazı pdf kitaplar var bu konu ile ilgili. Siteyi dolaşırsan bulursun. Linkler bozuk olsa bile isimleri alıp google aratabilirsin. Hatta inancın biyolojisi adlı kitabı okumanı tavsiye ederim.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- Liccods
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ben de yeniyim yetenek olup olmadığını nasıl anlarız
Asla asla demeyin!
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bunu hiçbir zaman anlayamazsın. Çünkü bu bir yetenek değildir. Sitenin en altında google özel arama bölümü sayesinde yeni başlayanlardan, tüm tekniklere kadar aklına gelenleri aratıp bulabilirsin.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Bence de konuyu kapatalım süpertranstan bayağı saptık bir de beyler sınavım var diye süpertransla çok ilgilenemedim şu andan itibaren süpertransla ilgilenecem bir de söz verdiğim videoyu yarın çekicem :D bir giriş olucak ilk :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-