Kontrol sorunu

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
halilkan kan
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Kontrol sorunu

Okunmamış mesaj gönderen halilkan kan »

Bugün ilk telekineti denemem iğnenin ucuna kağıdı taktım bi ondakka ugraştm olmadı biraz mola verdm tekrar denedim kagıdın döndügünü düşünüyordum olmuyodu..sonra ellerim kâğıdın etrafında iken ellerime boş boş bakıyordum bir şey düşünmüyordum kağıt sağa dönmeye başladı sonra durdu. Her seferinde böyle oluyor ben dusunmedigim zaman biraz hareket edip duruyor neden??? Bir türlü anlamadm??????

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Kontrol sorunu

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

hiçbir şey düşünmeden baktın mı odakalnmış oluyorsun demek ki senin imajine(beyni kandırma yani hayal etme) yeteneğin odaklanmadan daha güçsüz imajine yeteneğini geliştirmek için çalışmalar yapabilir ya da kapak çalışması yaparak odaklanmanı daha da geliştirebilirsin bir de her şey ilkinde olucak diye bir şey yok sen uğraşmayı bırakma
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Bu telekinezi işlerine yeni başlıyorsan hergün 10'ar dakika kapak çalış Çünki kapağın birsürü faydaları var bu senin sorununla ilgili.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
halilkan kan
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen halilkan kan »

Beyaz bir masanın üzerine mavi kapağı koydum ortasindaki kabartmaya boş boş bakiyorum hiçbirşey düşünmemeye çalışıyorum .internette gunde 1 saat bakin diyor aralıksız 1 saat mı bakicaz bu fazla değilmi??
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ya 1 saat şart deil ben senini yerinde olsam sabah 20 dk ve akşam 20 dk yapardım aralıksız 1 saat zaten bakamaz sıkılırsın ve aklın düşüncelere kayar bence 20 dk senini için iyi ileride artırabilirsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Sana en kolay hangisi geliyosa onu yapman gelişmen için daha iyi olucaktır :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
kinezist41
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen kinezist41 »

arkadaşlar foruma bugun katıldım ama ben hep takip ediyordum . ben psi-wheel i ilk günde hareket ettirebildim ama çok az sonra kardeşimde yapmak istedi kendisi 6 yaşında ona yapması gerekenleri söyledim ilk gün nerdeyse 1 tur döndürdü hatta ellerini koymadan uzaktan sadece bakarak bile döndürdü . ben çok şaşırdım ilk gün böyle bir şey yapmasına :D sizce bende nasıl öyle olabilirim benimde biraz kontrol sorunum var sağa dönsün die ugrasıom sola donuo :D artık sıkılıom tam bırakıcam odaklanmayı kesiom dönmeye başlıo ne yapmalıyım ?
Bugünler dünlerin yarınlarıdır .....