Korku ?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Korku ?
Merhaba arkadaşlar okul bitti artık buralarda daha çok takılacagız herkese geçmiş olsun .
Öncelikle bir sorum olacak. Size göre korku nedir? Ve siz aslında neyden korkuyorsunuz? Cevaplarsaniz sevinirim. Geçenlerde düşündüm ve bunun gerçekten çıkmaza götürdüğünü düşünüyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
Öncelikle bir sorum olacak. Size göre korku nedir? Ve siz aslında neyden korkuyorsunuz? Cevaplarsaniz sevinirim. Geçenlerde düşündüm ve bunun gerçekten çıkmaza götürdüğünü düşünüyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Korku ?
korkunun bence çok çeşidi var zamandan korkmak kaybetme korkusu ölme korkusu karanlık korkusu falan çok var ama benim en çok korktuğum şey rüyamdaki kızı bulamamak bir de cehenneme gitmek tabiki de 2.sinden daha fazla korkuyorum ama 1.sinden de çok korkuom
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Bence korku bilgi eksikliğinden kaynaklanır. Mesela ben 1 sene öncesine kadar 3 harfli dediğimiz cin arkadaşlardan acayip korkardım. Nerde karanlık bi yer varsa orası cinlerle dolu zannederdim :) ama sonra korkumun üzerine gidip internetten araştırdım ve cinlerin bizim boyutumuzda olmadığını o yüzdende bize görünmek veya müdahale etmek gibi bişey yapamadıklarını öğrendim. Yani korku korktuğumuz şey hakkında yanlış veya eksik bilgiye sahip olmamızdan kaynaklanır. Tıpkı bebeklerin gök gürültüsünden korkması gibi.
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- inflames
bence sadece bilgi eksikliğinden değil biri sana işkence yapıcaktır aletleri görürsün arkadaşaların daha önce işkenceye maruz kalıp sana söylemişitr sen de olacakalrdan korkarsın bayağı türü var yani cavasta nın dediği gibi çıkmaza giriyoruz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
sen öyle san ;)ChiMaster60 yazdı:Bence korku bilgi eksikliğinden kaynaklanır. Mesela ben 1 sene öncesine kadar 3 harfli dediğimiz cin arkadaşlardan acayip korkardım. Nerde karanlık bi yer varsa orası cinlerle dolu zannederdim :) ama sonra korkumun üzerine gidip internetten araştırdım ve cinlerin bizim boyutumuzda olmadığını o yüzdende bize görünmek veya müdahale etmek gibi bişey yapamadıklarını öğrendim. Yani korku korktuğumuz şey hakkında yanlış veya eksik bilgiye sahip olmamızdan kaynaklanır. Tıpkı bebeklerin gök gürültüsünden korkması gibi.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
ChiMaster60 yazdı:Bence korku bilgi eksikliğinden kaynaklanır. Mesela ben 1 sene öncesine kadar 3 harfli dediğimiz cin arkadaşlardan acayip korkardım. Nerde karanlık bi yer varsa orası cinlerle dolu zannederdim :) ama sonra korkumun üzerine gidip internetten araştırdım ve cinlerin bizim boyutumuzda olmadığını o yüzdende bize görünmek veya müdahale etmek gibi bişey yapamadıklarını öğrendim. Yani korku korktuğumuz şey hakkında yanlış veya eksik bilgiye sahip olmamızdan kaynaklanır. Tıpkı bebeklerin gök gürültüsünden korkması gibi.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
cin meselesini diyorum :)
ayrıca,korku diye bir his Yoktur.
Bu his,Cesaretin yokluğunda oluşan boşluk hisidir.
ayrıca,korku diye bir his Yoktur.
Bu his,Cesaretin yokluğunda oluşan boşluk hisidir.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
geller einstein teorisi :) karanlık var mı diye sormuşlar o da yoktur karanlık ışığın yokluğudur demiş. sanırım sen de buna benzer bir düşünce oluşturdun ama bence korku var çünkü hissediyorsun gerçekten diğer duygulardan farklı şeyler hissediyorsun bir de diyelim maçtasınız yenilirseniz küme düşüceksiniz yenilmekten korkuyorsunuz ama bu cesaret eksikliğinden olan bir şey değil özgüven eksikliğinden olan bir şey bayağı karışık oldu bu konu :D
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Bir tablo hazırlayayım
Örümcekten korkma-----> ısırılmaktan korkma ----> zehirlenmek ten korkma ----> ölmekten korkma ------> cehennemde yanmaktan korkma
Bakın böyle incelenince aslında örumcekten korkmamış cehennemden korkmuş oluyoruz. Yanlışmı ?
Örümcekten korkma-----> ısırılmaktan korkma ----> zehirlenmek ten korkma ----> ölmekten korkma ------> cehennemde yanmaktan korkma
Bakın böyle incelenince aslında örumcekten korkmamış cehennemden korkmuş oluyoruz. Yanlışmı ?
-
Oğlum bilimsel bir şey,teori değil.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-