Zihni telekineziye inandırmak
Moderatör: Sai
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Zihni telekineziye inandırmak
Arkadaşlar ben bir şeyi merak ettim.Teknik olarak her ne kadar telekineziye heves edip başlasak da içten içe beynimiz buna inanmıyor.Telekineziye inancımızı tamamlayan bir deneyim yaşasak ne olur?Mesela bir kürdanı gözle görülebilir bir şekilde havalandırsak,artık tk yapamama sorunu çözülür mü?Beynimiz bunu kabullenir ve tk'de iyi yerlere gelebilir miyiz?
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Re: Zihni telekineziye inandırmak
Telekinezi yapmak için inanmak gerekli değildir. Gerekli çalışmayı yaparsan, inanmasan bile bir süre sonra başarı elde edersin.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
merciles bi de bana cahildiyordun sitedeki başlıkta ne yazıyor iyi oku İNANÇ telekinezi için en gerekli şeydir ve sen buna gereksiz diyorsun sadece telekinezi değil hemen hemen her şeyde öyle yaptığın işe inanmazsan başaramazsın
ve andre eğer inancını arttırmak istiyorsan TTmf'nin veya başka kişilerin videolarına bak inancını arttıracaklarına eminim. ve inancın artarsa sen de bir amaç bulup düzenli çalışırsan önünde hiçbir engel kalmaz
ve andre eğer inancını arttırmak istiyorsan TTmf'nin veya başka kişilerin videolarına bak inancını arttıracaklarına eminim. ve inancın artarsa sen de bir amaç bulup düzenli çalışırsan önünde hiçbir engel kalmaz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
ya kardeşim yazdıklarıma mualefet hoşuna mı gidiyor senin? inanç bir hedefe ulaşmak için gereklidir elbet o hedefe ulaşacağına dair bir inancın yoksa zaten o hedefe ulaşmak için çaba harcamazsın ve başaramazsın. ama 0 inançlı bir insana telekinezi egzersizlerini yaptırırsan o insan telekineziyi başarır çünkü telekinezi gerçek bir olgudur. inanmazsan da başarabilirsin yani.inflames yazdı:merciles bi de bana cahildiyordun sitedeki başlıkta ne yazıyor iyi oku İNANÇ telekinezi için en gerekli şeydir ve sen buna gereksiz diyorsun sadece telekinezi değil hemen hemen her şeyde öyle yaptığın işe inanmazsan başaramazsın
andre nin sorduğu şey de kendimiz bunu deneyimlersek inancımız artar mı? idi. andre, eğer bunu deneyimlersen inancın elbette artar ve bu sayede başarıya ulaşmak için zihnini daha iyi bir şekilde çalışmalarına odaklayabilirsin. ancak bu tarz bir deneyim biraz zor. sen en iyisi çalışmalarını sürdür ve sabırlı ol. sonuca ulaşman çok uzun sürmez. internette bir sürü yalan yanlış video var tabi ama inancını arttırmak için bunlardan da faydalanabilirsin.
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben psi ball yaptığımda inanmaya başlamıştım . :D
ve şimdi ustasıyım ...
ve şimdi ustasıyım ...
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-
tebrik ederiz :)EmRe67 yazdı:Ben psi ball yaptığımda inanmaya başlamıştım . :D
ve şimdi ustasıyım ...
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
mualefet olmaya çalışmıyorum ve inancı olmayan biri zaten siteyi bırakır der bunlar uydurma kimse yapamaz gibisinden ama dersen ki inançlı olmayan biri 5-6 yıl hiç telekineziyi bırakmaz o zmaan sen haklısın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Şöyle yapabilirsin telekinezi işlerine başladıysan az çok başından lambaların titrediği geçmiştir bu olayla zihnini inandırabilirsin
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Doğru.Bende onu dedim zaten ama levitasyon yapınca zihnimiz tk'yi daha kolay kabul eder çünkü sonuçta "acaba ben mi titrettim lambayı?" diye bişey olmaz bildiğiniz uçurmuşsunuzdur kürdanı :DMrCapTaiN yazdı:Şöyle yapabilirsin telekinezi işlerine başladıysan az çok başından lambaların titrediği geçmiştir bu olayla zihnini inandırabilirsin
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kardeşim senin dediğin zor ya. Levitasyon hani boru değil ama; yapan yok mu? Elbette ki var ama; çok çalışmak lazım...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-